Wat is het verband tussen (blijvende) gezondheidsklachten en straling?

Waarom slaan therapieën niet aan,  lijkt het alsof de beste voedingssupplementen geen of nauwelijks effect te hebben en werken producten die je zouden moeten beschermen tegen straling vaak onvoldoende, maar tijdelijk, of zelfs niet?

Dit fenomeen noemen we Spin Inversion oftewel spininversie. Het is een Engelse term voor „draaien in de verkeerde richting” (to spin= draaien, inversion= verkeerde kant). Het resultaat van deze spininversie is dat het transportsysteem van het bloed niet meer optimaal werkt, met als gevolg dat voedingsstoffen niet goed naar de lichaamscellen worden vervoerd en dat afvalstoffen niet goed worden afgevoerd.

Spininversie is vaak het ontbrekende puzzelstukje in een herstelproces. Het succesvolle concept van Wibronic doorbreekt deze therapieresistentie en biedt 24/7 bescherming tegen de totale stralingsbelasting, oftewel spininversie. Je legt hiermee de basis om verder aan je gezondheid te werken. Kijk op www.bureaustralingmeten.nl voor meer informatie of kom naar onze stand op de Gezondheidsbeurs.

 

 

Lees meer:
Kylie Jenner ontwikkelt cosmetica tegen straling van mobiele telefoon
Met 50% korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *