Wat jouw horoscoop zegt over jouw levensstijl

Horoscopen kunnen ontzettend veel over ons leven zeggen. Niet iedereen heeft evenveel vertrouwen in hun eigen horoscoop maar uiteindelijk zijn veel elementen van ons leven en de manier waarop wij zelf zijn te verbinden met onze horoscoop. En dat geldt onder andere voor onze levensstijl, omdat we ook daar gedeeltelijk afhankelijk zijn van onze horoscoop.

Onze levensstijl houdt in hoe we ons gedurende het leven gedragen. Zo kunnen leeuwen over het algemeen wat ondernemender zijn, omdat de leeuw simpelweg een vooruitstrevende overvloed heeft. En zo geldt voor iedere horoscoop dat er bepaalde karaktereigenschappen zijn die goed aangeven wat voor levensstijl iemand uiteindelijk aanhoudt.

Wat zegt mijn horoscoop?

Voor ieder teken is er een andere levensstijl. Vaak merk dat de mensen om je heen die dezelfde horoscoop hebben ook een soortgelijke levensstijl aanhouden. Je kunt je aangetrokken of juist helemaal niet aangetrokken voelen tot deze levensstijl. Dit hangt ook weer van jouw eigen horoscoop af.

Zo iemand met de horoscoop ram, die bekend staan om hun eigen creativiteit, het over het algemeen erg goed vinden met andere rammen, omdat zij beiden goede ideeën hebben en deze ideeën elkaar goed kunnen versterken. De levensstijl van de ram staat dan ook vol met leuke ideeën die zij het liefst zo snel mogelijk tot uitvoering willen brengen.

Maar iemand die een weegschaal als horoscoop heeft kan het over het algemeen lastiger vinden met andere mensen die ook de weegschaal als horoscoop hebben. Vaak zijn zij onzeker over zichzelf en hebben zij moeite beslissingen te maken, daarom staat dit recht tegenover elkaar wanneer twee weegschalen met elkaar omgaan.

Rammen, stieren en tweelingen

Rammen zullen dus gemakkelijker vrienden maken, maar weegschalen hebben hier veel moeite mee. Stieren richten zich vooral op comfort in hun leven en dat zie je ook goed terug in hun levensstijl, terwijl tweelingen juist weer moeite hebben om alles dat zij in hun leven willen doen ook echt voor elkaar te krijgen.

Kreeften, leeuwen en maagden

Kreeften hebben moeite om hun emoties voor lange tijd onder controle te houden en kunnen soms zomaar van links naar rechts schieten met hun emoties. Leeuwen zijn echte doorzetters en bijten zich volledig in de taak die zij voor ogen hebben. Zij zullen niet snel opgeven. Maagden hebben goede analytische karaktertrekjes waardoor zij continu bezig zijn met het zoeken naar verbeterpunten in alles waar zij op dat moment mee bezig zijn.

Schorpioenen en boogschutters

Schorpioenen zijn juist weer zeer zelfstandig en dat zie je ook goed terug in de levensstijl. Zij zien al snel wat de mogelijkheden zijn voor hunzelf in het leven en hebben geen externe validatie nodig om zichzelf te kunnen zijn. Boogschutters zijn ontzettende eerlijke mensen die een warme persoonlijk hebben, dat zie je ook goed terug in de banen die boogschutters over het algemeen kiezen.

Steenbokken, watermannen en vissen

Steenbokken snappen dat het leven start bij een goede reputatie en kunnen daarom erg gemakkelijk de ladders van de samenleving beklimmen. Watermannen vinden het geweldig om de regels te breken en nieuwe innovaties te bedenken die direct tegenover de huidige werkelijkheid staan. De levensstijl van de vissen is vooral gemarkeerd met hun vele reizen, want je ziet vissen over het algemeen niet lang op een enkele plek blijven.

Lees ook:

Jentschura’s BasenKuur

Rhodiola rosea, de ginseng van 21e eeuw

Einde aan stress met duizendpoot ashwagandha

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *