Werken en leven vanuit je eigen authenticiteit

Leer de taal van je onbewuste.

Voel je je wel eens schuldig, ben je vaak onrustig of duw je misschien net iets te vaak je eigen gevoelens of behoeften aan de kant ten gunste van een ander? De herrie in je hoofd kan behoorlijk frustrerend en vermoeiend zijn. Er telkens weer tegen vechten kost ook veel energie. Bovendien raak je steeds verder van jezelf verwijderd wanneer je je verzet tegen je eigen gevoelens en gedachten.

Maar hoe ga je dan wel om met je drukke hoofd en alle oordelen over jezelf en anderen?
Het boek Verborgen wijsheid is een kennismaking met jouw ‘zelf’ in al haar facetten. Je gaat door dit boek anders kijken naar je ‘kleine onhebbelijkheden’ zoals we die allemaal hebben. Wedden dat je jezelf na het lezen van Verborgen Wijsheid nog leuker vindt?

Authenticiteit

Schrijvers Erica Rijnsburger en Dolly Heuveling van Beek schreven het boek Verborgen wijsheid voor iedereen die meer vanuit zijn eigen authenticiteit wil leven en werken. Dit proces begint met je eigen gedrag, denken en gevoelens niet langer te bestempelen als goed of fout. Op deze manier begin je met acceptatie van alles wat zich in jou aandient op mentaal, emotioneel, spiritueel of fysiek niveau. Door de acceptatie ontstaat er ontspanning met alles wat er in je opborrelt. Een hele bevrijding!werken en leven van uit je eigen authenticiteit verborgen wijsheid

Groeien

Uiteindelijk wil elk mens zich goed voelen, zelfkennis opbouwen en meer rust, innerlijke vrede en geluk ervaren. Verborgen wijsheid maakt duidelijk dat dit een natuurlijke uitkomst is van zelfonderzoek. Daarom biedt het boek vele praktische voorbeelden, inzichten en oefeningen waarmee je zelf aan de slag kunt.
De basis vormt de Bewustzijnsleer zoals deze door Erica Rijnsburger is ontwikkeld. Bewustzijnsleer stelt de zoektocht naar en de ontdekking van wie je werkelijk bent centraal in plaats van de verbetering van je persoonlijkheid. Op deze manier biedt Bewustzijnsleer een andere kijk op ontwikkeling dan gebruikelijk is binnen veel opleidingen, coaching en therapieën. Leven en werken vanuit het contact met die essentie leidt tot een ander, volkomen nieuw zelf- en wereldbeeld. Als mens creëer je daardoor een grote mate van diepgang en aanwezigheid, gewoon omdat je mag zijn wie en wat je bent en daarin niet langer afhankelijk bent van de goedkeuring van anderen.

Meer over Verborgen wijsheid en bestellen: elenchis.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *