Wetenschappelijk bewijs: Vitamine D helpt tegen Corona

Steeds meer professoren, experts en doktoren zeggen dat mensen preventief vitamine D zouden moeten slikken tegen het coronavirus. “Waarom zou je in vredesnaam géén vitamine D slikken?”, verklaart hoogleraar immunologie van de Wageningen Universiteit Huub Savelkoul stellig. “Er zijn zoveel aanwijzingen in de wetenschappelijke literatuur dat vitamine D helpt tegen corona.” Het is eerder al bewezen dat vitamine D helpt tegen luchtweginfecties. En er is nu ook een studie in een Spaans ziekenhuis die wetenschappelijk bewijst dat vitamine D kan bijdragen aan een minder ernstig beloop van corona. Deze hoogleraar immunologie raadt daarom iedereen aan om vitamine D te slikken.

De verkoop van vitamine D stijgt dan ook hard. Bestel direct jouw vitamine D in een hoge dosering bij bijvoorbeeld Improve Your Health.

Hoeveel vitamine D moet je slikken tegen corona?

Eerder schreven ze bij Improve Your Health al een blog over het belang van vitamine D, wat de symptomen van een vitamine D tekort zijn en wat je eraan kunt doen. Wil je weten hoe dat zit? Lees dan hier hoeveel vitamine D je zou moeten slikken om beter beschermd te zijn tegen Corona.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *