Schrijf je in en ontvang Beelight elke maand als eerste!

yoga-beelight

Het online magazine over yoga, voeding en bewust leven!

Thirza van de Hoef… wil jij mijn partner worden? En jij Mariken Fliervoet…. Wil jij de mijne worden? Ha, ha! We hebben het toch maar even officieel aan elkaar gevraagd. Maar sinds we elkaar goed hebben leren kennen op de retraite van Orit Sen Gupta in januari dit jaar, hebben we een enorme klik. We versterken elkaars energie! En zie hier wat daar uit voortkomt! Enkele maanden later ziet Beelight het daglicht!

Foto: Stoika

Eerste Yoga webzine
Beelight is het eerste digitale webzine over yoga, voeding en bewust leven! In het webzine vind je elke maand nieuwe artikelen, tips en evenementen die het leven een stukje lichter maken! En bovendien proberen we de echt interessante boeken en informatie onder de aandacht te brengen die je inspireren om bewuster te leven.

Beelight wil graag een platform zijn voor yogabeoefenaars, voedings- en wellness-deskundigen en coaches die je echt verder op pad kunnen helpen. Kortom voor iedereen die geïnteresseerd is in bewust leven: let’s live, work en inspire each other! Samen elkaars energie versterken. Dat is het doel. Dus Read Us of Join Us en deel jouw ideeën, kennis en events met ons zodat Beelight kan groeien en uiteindelijk van iedereen wordt!

Kortom, lees ieder maand interessante Q&A’s met o.a. Teresa Caldas over ’to practice from the inside’, ontdek nieuwe manieren om te mediteren geniet van heerlijke recepten of een mooi gedicht en vind de leukste workshops en events. Kijk op www.beelight.nl!

Liefs, Thirza & Mariken

P.S.  Volgende maand weer een Q&A, deelt Mariken haar ervaring over de 200-hour training van Aadil Palkhivala en vind je weer een heerlijk recept van Jolijn Pelgrum en nog veel meer…♣

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *