Yogales van een DJ

Maak kennis met een van de grootste wonderen op aarde: je eigen lichaam!

De 24-jarige yogadocente en DJ Elédioverdag bekend als Mariska Gunsing, geeft DO-IN yogalessen speciaal voor jongvolwassenen [t/m 30 jaar] in Heemskerk, Amsterdam en op house- en technofestivals.

DO-IN is een oeroude bewegingsleer uit Japan, waarin Zen, Tao en Yoga worden gecombineerd. Door strekkingen af te wisselen met zelfmassage en ontspanningstechnieken, geef je jezelf een Shiatsu-massage en versterk je het zelfhelend vermogen van je lichaam.
De natuur is een steeds terugkerend thema in Elédi’s lessen. Want van DO-IN ga je je niet alleen lekker voelen, de filosofie achter de bewegingen geven je een tool om de cycli van de natuur en de werking van je eigen lichaam beter te begrijpen.

Creatieve energie aanwakkeren
Elédi: “Het beoefenen van DO-IN is goud voor mijn ontwikkeling als dj. Het wakkert niet alleen m’n creatieve energie aan, het houdt me ook gefocust tijdens gigs. Als je het langere tijd regelmatig doet, zul je je elke dag meer verbazen over hoe zulke simpele oefeningen je leven zo’n enorme boost kunnen geven. Ik kan niet wachten zoveel mogelijk jongvolwassenen te inspireren met wat mij elke dag inspireert en blij maakt”.

Elke maandagavond ben je meer dan welkom in buurtcentrum De Stut, Maasstraat 3 in Heemskerk. 3 februari begint een nieuwe ronde yogalessen voor jongvolwassenen om 19.00 en 20.45 uur.
Zaterdag 22 februari geeft ze gratis yogalessen aan festivalgangers op Setfest Freeze in Utrecht, zodat je tot in de late uurtjes door kunt dansen.

Proeflesje meedoen?
Stuur Elédi een berichtje via Facebook of mail naar mariska.gunsing@do-in-yoga.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *