Zielswerk is wat het zegt: van Ziel tot Ziel

Je bent meer dan alleen je fysieke lichaam

Je kunt iets doen en helder weten: dit is het! Je kunt middenin een situatie in één keer beseffen: zo zit het! Je kunt wakker worden met het idee dat het gaat worden. Iemand kan je iets zeggen waarbij jij denkt: dat is precies wat ik moest horen!

Heerlijk zijn deze momenten. Zelfs als de situatie waar je op dat moment in zit heftig is, bied dit gelijk rust. Iets waar je wat mee kan, is altijd prettig.

We willen graag begrijpen. Het zien, snappen, (h)erkennen. En niet alleen wijzelf, nee dat anderen dit doen bij jou is ook zeer wenselijk. Laat daar nou net een kinkje zitten… Want dat doen we niet altijd bij elkaar. Omdat we dat niet altijd kunnen bij elkaar. Zelfs niet als we zielsveel van elkaar houden. Of het zo hard proberen. Dit omdat we alles anders ervaren, in kleuren met onze eigen levenservaring en blauwdruk. Je blauwdruk is dat wat jij vanuit je kinderjaren hebt aangeleerd. Dit kan flink vast en diep zitten. Je ziet veel mensen hiermee struggelen. Er popt wel iemand in je op nu en waarschijnlijk doe je het zelf ook. Ken je deze uitspraak: “What other people think of you, is none of your business.” Ja, best een pittige hè? En waar. Eigenlijk maakt het helemaal niet uit wat een ander van jou vind. En vice versa. Van een actie, een keuze, werk, je lief. Het is en blijft iets van die ander, niet van jou.

Zielswerk

Deze kost tijd. Gun jezelf die tijd. Leer en geniet daarvan. Ben je boos? Prima. Wil je huilen? Lekker doen. Maar pak jezelf daarna weer op en ga vooral door met waar je mee bezig was. Alleen als jouw eigen hart je verteld dat je moet stoppen, stop je. Als iemand anders zijn ervaring het zegt, mag je het ook daar laten. Dat is bij jezelf blijven. Niets meer en niets minder.

Ik werk graag met de wensen van jouw hart. Wat jijzelf of een ander daarvan vind of mee doet, kan jou tegenhouden… daar sla ik graag samen met jou korte metten mee. Nieuwsgierig of ik jou dienstbaar kan zijn? Kijk op mijn site naar de mogelijkheden: Reading, Life Coaching en (Healing)Meditatie.

www.sabinevandenberg.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *