Zomer, zon en Schüsslerzouten

schusslerzouten

Mmmm, zomer! Lekker genieten van de zon en natuurlijk ook bruin worden. Zonneschijn zet in de huid een proces in werking dat doorwerkt tot in de botten. Doe wel voorzichtig, zonnen is natuurlijk niet zonder risico’s. Laat je huid langzaam wennen aan de zon en vermijd verbranding. En Schüsslerzouten (mineralen) kunnen prima ondersteuning bieden.

Klachten of ziekten gaan altijd gepaard met een onbalans in de mineralenhuishouding, zo ontdekte Dr. Schüssler. Met Schüsslerzouten of celzouten kun je de balans weer herstellen.

Pigmentvorming beschermt

Schüsslerzout nr. 6, Kalium sulfuricum ondersteunt de pigmentvorming ter bescherming van de huid. Gebruik het samen met Schüsslerzout nr. 10, Natrium sulfuricum: zonlicht en warmte helpen de huid afvalstoffen af te voeren, ook die zijn opgeslagen in de winter. Deze versnelling van de stofwisseling kan jeuk tot gevolg hebben. Schüsslerzout nr. 10 ondersteunt de lever, die is verantwoordelijk voor de reiniging.

schussler

Toch wat te lang in de zon geweest?

Help de pijnlijk rood geworden huid te herstellen met Schüsslerzout nr. 3, Ferrum phosphoricum, waarmee het lichaam adequaat in actie kan komen en de opgehoopte warmte snel getransporteerd kan worden.

Schüsslerzout nr. 8, Natrium chloratum tenslotte helpt bij het herstel van de vochtbalans in de huid. Het is daarom het benodigde celzout bij blaarvorming of dorst.

Meer info vind je op: www.celzouten.nl


Schüsslerzouten zijn homeopathische geneesmiddelen zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de therapie van Dr. Schüssler. Bron: Actief met Schüsslerzouten van Margit Müller-Frahling, ISBN 978 94 6015 147 7.

Niets missen van De Betere Wereld?
Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Toon de 6 reacties
 1. generic dapoxetine citrate for sale schreef:

  generic dapoxetine citrate for sale https://dapoxetine.confrancisyalgomas.com/

 2. who makes lumigan eye drops schreef:

  who makes lumigan eye drops https://carepro1st.com/

 3. latest news on hydroxychloroquine schreef:

  latest news on hydroxychloroquine https://hydroxychloroquine.webbfenix.com/

 4. what is the drug ivermectin used for schreef:

  what is the drug ivermectin used for https://ivermectin.mlsmalta.com/

 5. buy generic hydroxychloroquine schreef:

  buy generic hydroxychloroquine https://hhydroxychloroquine.com/

 6. berkey schreef:

  For most recent news you have to pay a visit world-wide-web and on internet I found this site as a finest web page for newest updates.|
  berkey https://binged.it/3o5mC1D

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.