Mail & Win

Ah, de Mail & Win…, één van de populaire pagina’s van onze website de laatste paar jaar.

En terecht! Want hier vind je producten, diensten en dergelijke die je laten kennismaken met een meer bewuste, verantwoorde lifestyle. En die je wellicht vaker wilt proberen of proeven, of gewoon wilt hebben, in plaats van hetgeen je altijd kocht. Producten en diensten die veel meer respect tonen voor People en/of Planet – inclusief dieren en hun welzijn: van een boek en een gezonde snack tot en met toegang voor een fair event, een elektrische vouwfiets en reisjes.., er is genoeg om uit te kiezen!

Je mag zo vaak meedoen als je wilt, dus doe mee.., ga naar de Mail & Win-pagina en kijk wat je zou willen proberen, proeven of hebben. Er lopen steeds genoeg acties (elke actie loopt een aantal weekjes), dus voor ieder wat wils!

Wat willen we van jou?
Namens relaties laten wij jou als winnaar gratis kennismaken met producten en/of diensten die meer bij een bewuste lifestyle passen zonder dat jij daar iets voor hoeft in te leveren. Daar mag wat tegenover staan vinden wij; daarom vragen wij je je naam, e-mailadres en verzendgegevens in te vullen – soms een motivatie waarom jij zou moeten winnen.
Met het invullen en verzenden ervan geef je toestemming dat wij je in elk geval één keer onze nieuwsbrief mogen sturen. Je kunt je je natuurlijk bij ontvangst van die ene nieuwsbrief weer afmelden, als je daartoe de behoefte voelt. Leuker en fijner, vinden wij, is als je dat níet doet – zo blijf je op de hoogte van nieuws die passen bij jouw verantwoorde lifestyle en natuurlijk ook van alle nieuwe Mail & Win-acties!

Jouw privacy
Uiteraard (!) respecteren wij jouw privacy. Lees hier wat wij vinden en doen met betrekking tot jouw privacy en je gegevens. We verkopen sowieso géén enkel e-mailadres en/of andere gegevens noch geeft De Betere Wereld dat  gratis weg. Onze relatie die het product of dienst verloot namens ons, ontvangt natuurlijk alleen het e-mailadres en de verzendgegevens van de winnaar(s) om de prijs te kunnen verzenden.

Nog vragen?
E-mail directeur Almar Fernhout en stel je gerust je vraag. Je ontvangt dan binnen paar dagen antwoord (ja, hij is heel druk! :-p).

PS:  Wist je al dat wij op onze Facebook-pagina speciale Share, Like & Win-acties plaatsen, en dus alleen dáár aan kunt meedoen?  Veel geluk alvast!