Geschroeide bloemkool recept + winactie Maza met kookworkshop!

Geschroeide bloemkool met peterselieaardappels en Hoemoes Ras El Hanout

Ingrediënten:

1 bloemkool

½ sjalot

5 el olijfolie

400 g kruimige

Aardappels

½ bosje bladpeterselie

150 g walnoten

1 bakje Maza Hoemoes Ras El Hanout

 Bereidingswijze:

  1. Snij de roosjes van de bloemkool en hak het sjalotje fijn. Bak ze samen in de olijfolie op heel hoog vuur in een gloeiend hete pan gaar. De sjalot zal wat verbranden, maar komt de smaak alleen maar ten goede.
  2. Kook de geschilde aardappels gaar en prak ze met de fijngesneden peterselie grof – hou wat mooie blaadjes peterselie apart. Hak ook de walnoten grof.
  3. Verdeel de aardappels over een bord of schaal en bestrijk deze met de Hoemoes Ras El Hanout. Verdeel de gebakken bloemkool erover en garneer met de resterende peterselie.

Variatietip:

Je kunt de bloemkool ook in zijn geheel bereiden op de BBQ. Besprenkel hem tussentijds met olijfolie, zodat hij niet uitdroogt. De ingrediënten kun je apart erbij of zelfs erin serveren, zoals op de foto!

Win een tas vol Maza + kookworkshop met 6 vrienden

Maza Hoemoes is door het programma KASSA als beste getest met maar liefst een 9!
En naast deze bekroonde hoemoes heeft Maza natuurlijk nog heel veel meer varianten. En het leuke is je maakt nu kans op een tas vol Maza + kookworkshop met 6 vrienden, vriendinnen of collega’s in haar winkel in Amstelveen. Wat moet je hiervoor doen?

Vul hieronder je gegevens en motivatie in en maak kans!

Mail & Win

Win een tas vol Maza + kookworkshop met 6 vrienden!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.