Maak kans op een RVS broodtrommel plus drinkbeker!

Mail & Win Actie Greenjump

Voor het nieuwe schooljaar mogen we van Greenjump drie keer een RVS broodtrommel plus drinkbeker verloten! Roestvrijstaal (RVS) is een duurzaam alternatief voor plastic, omdat het lang meegaat en geen schadelijke stoffen afgeeft aan drank of voedsel.

De Lunchbots Trio Bento Box heeft drie handige vakjes, waarin je bijvoorbeeld aan de ene kant een broodje en aan de andere kant rauwkost of fruit meeneemt. Ook de deksel is van RVS en het gekleurde hoesje daaromheen is gemaakt van BPA-vrij polypropeen. De broodtrommel mag ook in de vaatwasser. 
De Kid Kanteen
 van Klean Kanteen is een lichtgewicht roestvrijstalen drinkbeker voor kinderen, die lang meegaat en geleverd wordt met de groene 100% lekdichte ringdop (loopcap). Daarmee is de Kid Kanteen één van de zeer weinige schoolbekers die lekdicht is en blijft. De beker heeft een volume van 355 ml, mag in de vaatwasser en kan ook geleverd worden met een (apart aan te schaffen) sportdop.

Mail & Win

Om kans te maken op één van de drie Back-to-schoolsets, vul hieronder je gegevens en motivatie in en wie weet eet je straks je boterham uit een prachtige RVS broodtrommel!

 

Mail & Win

Maak kans op een RVS broodtrommel plus drinkbeker!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *