Mail & Win Bisson koekjes

Bisson zorgt al meer dan 100 jaar voor de authentieke smaak van zijn biologische koekjes door niet alleen te letten op de organische kwaliteiten van zijn ingrediënten maar ook op de voedingswaarden.

In de fabriek van Bisson wordt met veel passie gewerkt aan een groot aanbod van biologische koekjes met een natuurlijke smaak waar jong en oud van kunnen genieten! Het merk ontwikkelt veelzijdige recepten door te werken met originele smaken en verrassende combinaties.

Hier vind je onze nieuwste creaties en onze bekendste producten:

Tartelettes: een rijke vulling, vol van smaak. Gezonde ingrediënten: Frans tarwemeel en basterdsuiker uit eerlijke handel. Zonder palmolie en Vegan.

Mini Lunettes: ideaal als tussendoortje en geschikt als vieruurtje voor kinderen. Een rijke vulling, Franse boter en basterdsuiker uit eerlijke handel. Zonder palmolie.

Wafeltjes chocolade: een smaakvol recept met een rijke chocoladevulling 35% chocolade), zonder toegevoegde smaakstoffen en zonder palmolie.

Mini Cookies Matcha thee: zonder kunstmatige smaakstoffen en met basterdsuiker uit eerlijke handel. Rijk aan vitamine E en zonder palmolie.

Bladerdeegkoekjes sesam: een origineel recept met zwarte en witte sesamzaadjes, pure boter en geen palmolie.

Mail & Win

Wil je kans maken op 1 van de 10 pakketten met alle producten hierboven? Vul het formulier hieronder in en maak kans!

Mail & Win

Wil je kans maken op 1 van de 10 pakketten met alle producten hierboven? Vul het formulier hieronder in en maak kans!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *