Neem mooi je koffie mee op International Coffee Day

Tijdens International Coffee Day op 1 oktober prijzen we wereldwijd alle mensen die koffie verbouwen. We schenken terecht aandacht aan de vele koffieboeren die ons dagelijks laten genieten van de verkwikkende drank. Gelukkig voor hen wordt er steeds meer koffie gedronken. En dat gebeurt ook steeds vaker onderweg, want koffie on-the-go is de trend.

De nieuwe Kambukka Etna Grip is een ideale beker voor rondreizende koffieliefhebbers. Ten eerste houdt hij je koffie de hele dag lekker heet en ten tweede is hij wondermooi. Openen, drinken en sluiten gaat vanzelf met het slimme 3-in-1-lid. En dankzij de antislipgrip ligt de fles uitstekend in de hand. Zo neem je mooi je koffie mee en vier je elke dag Coffee Day.

Over Kambukka

De Kambukka Etna Grip heeft een inhoud van 500 ml en is verkrijgbaar in Stainless Steel, Black Steel, Ocean en Seagreen. Meer info en verkrijgbaarheid op www.kambukka.com.

Kambukka-drinkware is 100% lekvrij en gemakkelijk uit elkaar te halen voor reiniging. Met tien jaar ervaring achter de rug, weet het merk precies hoe ze aan de behoeften van verschillende soorten gebruikers over de hele wereld kan voldoen.

Mail & win

Wil jij de lekkerste koffie op stijlvolle manier meenemen? Wij mogen 3 Kambukka Etna Grip koffiebekers verloten. Vul de gegevens hieronder in en maak kans!

Mail & Win

Neem mooi je koffie mee op International Coffee Day

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *