Win de drie varianten van Nocciolata, de biologische chocopasta van Rigoni di Asiago

0% palmolie - 100% smulplezier!

Nocciolata is een overheerlijke romige choco-hazelnotenpasta moeilijk te weerstaan, bereid volgens traditioneel Italiaans recept en het resultaat van jaren uitgebreid onderzoek. Nocciolata wordt bereid met de allerbeste biologische ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd door de Rigoni-familie. Zonder palmolie, Nocciolata is ook glutenvrij, zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen.Een volledig natuurlijke lekkernij!

Naast onze choco-hazelnotenpasta bestaan er nog 2 overheerlijke varianten:

  • Zonder melk – veganversie met intense chocoladesmaak, geschikt voor mensen met lactose-intolerantie
  • Bianca– weergaloze pralinésmaak met meer hazelnoten en  minder suiker

Al onze Nocciolata varianten zijn heerlijk voor op toast en brood maar ook smaakmaker voor gebak en een feestje voor op de pannenkoek. Kortom, Ideaal voor zowel volwassenen als kinderen met de allerbeste ingrediënten!

 Nocciolata Cookies

Ingredienten

– 1 pot Nocciolata (klassiek, zuivelvrij of Bianca)

– 1 ei

– 150 g bloem

Voorbereiding:

1) Meng je favoriete Nocciolata (ongeveer 180 g) met het ei en de bloem

2) Maak van het mengsel kleine balletjes

3) Maak het midden van elke bal plat om ruimte vrij te maken voor het vullen

4) Bak 10 minuten op 170 ° C

5) Vul elke cookie met uw favoriete Nocciolata

6) Laat ze afkoelen en geniet ervan!

Mail & Win

Maak kans op een set met de 3 smaken Nocciolata, en probeer die heerlijke Nocciolata Cookies zelf uit! Vul het formulier hieronder in en doe mee!

 

 

Mail & Win

Maak kans op een set met de 3 smaken Nocciolata, en probeer die heerlijke Nocciolata Cookies zelf uit

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.