1500 mensen gingen u voor, word nu ook Winddeler

Gratis groene stroom met Winddelen, van `het groenste bedrijf van Nederland`

Vorige week is opnieuw een molen gekocht door ruim 1500 mensen. Op dit moment staat windmolen de Trouwe Wachter open voor inschrijving. Je bent al Winddeler in deze molen voor € 215!

Ruim vijftien jaar lang gratis stroom van je eigen windmolen, dat klinkt fantastisch maar het is nu ook mogelijk. Afgelopen jaar kochten al ruim tienduizend mensen via de Windcentrale één of meerdere ‘stukjes van een grote windmolen’, waarmee ze hun lampen op eigen stroom laten branden! Goed voor hun portemonnee én goed voor het milieu.

Hoe werken Winddelen?
In de buurt van Petten in Noord Holland staan vier prachtige windmolens: de Bonte Hen, de Trouwe Wachter, de Blauwe Reiger en de Vier Winden. De Windcentrale heeft deze molens opgedeeld in totaal ruim 22.000 stukjes, ‘Winddelen’ genaamd. Recent is de Windcentrale gestart met de verkoop van de Bonte Hen. Daarvan zijn inmiddels alweer meer dan 4.000 stukjes verkocht aan honderden particulieren. Wanneer alle Winddelen verkocht zijn dan wordt tot koop overgegaan van de windmolens. De nieuwe, duizenden, eigenaren ontvangen dan stroom uit deze molens waarmee hun apparatuur nog minimaal 15 jaar op eigen groene stroom zal draaien.

"Ontvang

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *