Biologisch-dynamisch schoonmaken en wassen?

natuurlijk schoonmaken

Sonett, consequent ecologisch wassen

Bij bio denken de meeste mensen nog steeds aan levensmiddelen of natuurcosmetica, en niet aan was- en reinigingsmiddelen. Maar de bestanddelen van conventionele wasmiddelen, zoals optische bleekmiddelen, synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen belasten ons water en zijn moeilijk of helemaal niet afbreekbaar. In textiel achtergebleven was-actieve stoffen kunnen zelfs huidproblemen veroorzaken.green-footprint-shutterstock11

Welke ecologische voetafdruk wij achterlaten, hangt voor een groot deel af van ons bewuste en milieuvriendelijke schoonmaak- en wasgedrag. Met de producten van Sonett wordt u niet alleen beloond met een goed geweten bij de schoonmaak, de lichaamsverzorging en de was, maar kunt u ook nog genieten van de heerlijke composities van biologische geurige oliën!

BioBubbles_45ml_de

Biologisch, Demeter, Vegan…
De bio-pionier Sonett stelt zich met zijn ecologische was- en reinigingsmiddelen sinds 1977 ten doel water als drager van het leven te beschermen en op een verantwoordelijke manier te gebruiken. Alle Sonett producten zijn gecertificeerd volgens de momenteel hoogste standaard EcoGarantie. Dat betekent: alle grondstoffen zijn volledig biologisch afbreekbaar en vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen en optische bleekmiddelen. Er wordt geen gen-techniek of nanotechnologie toegepast. De oliesoorten en etherische oliën zijn voor 100% afkomstig uit gecontroleerd biologische of biologisch-dynamische teelt. Bovendien hebben alle Sonett producten het CSE-label, dat naast de ecologische ook de sociale, ethische en economische duurzaamheid van de onderneming garandeert. Het label Stop Climate Change bevestigt dat Sonett zijn CO2-uitstoot minimaliseert en deze compenseert. 45 van de 50 Sonett producten dragen het Vegan-logo.

Lees verder op: www.sonett.eu

Meer Bio-dynamisch:
> Pieren en bodemberen als filmhelden
Goede grond, gezonde druiven

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *