Een feest voor de oceaan!

Op 8 juni 2014 organiseert de Sea First Foundation WERELD OCEAAN DAG in Scheveningen

Op zondag 8 juni organiseren de Sea First Foundation in samenwerking met Hoofdsponsor Amanprana ‘Wereld Oceaan Dag’. Tijdens deze feestelijke dag staat de oceaan centraal. ‘Het hoofdthema van deze door de Verenigde Naties erkende dag, is PLASTIC SOUP en wat kan IK doen om de status van de oceaan te verbeteren, evenals de gevolgen hiervan?

slide04

De wonderen van de oceaan
Wist u dat de oceanen de longen van de aarde zijn? Wij als mens zijn afhankelijk van een gezonde zee met al haar dieren.
Tijdens Wereld Oceaan Dag maakt u kennis met de schoonheid van de onderwaterwereld, komt u meer te weten over de Noordzee, de gevolgen van plastic afval op land en in zee en laten wij u zien welke goede initiatieven er al zijn ontstaan ten behoeve van de OCEAAN!

slide02

Plastic soup
In samenwerking met het ministerie van I en M, Tomra systems en anderen bereidden we een doorbraak voor heel Nederland voor met als missie: plastic afval van waarde maken; de Doorbraak Deal Plastic Soup. Reken op een spraakmakende en nieuwswaardig samenwerking die we vandaag ondertekenen en in gang gaan zetten. Binnen één jaar een win voor de oceaan, een win voor de bedrijven en een win voor de burger realiseren. We gaan inspireren, in gang zetten en implementeren. Gewoon, omdat het wel kan.

Het programma voor de kinderen staat in het teken van water, Plastic afval en de gevolgen. Denk hierbij aan proefduiklessen, knutselen met plastic (schoon) afval en presentaties over de schoonheid van de onderwaterwereld.

Inschrijven:
Aanmelden kan via de website: www.wereldoceaandag.nl. Hier is ook het programma van de dag te vinden.
Prijs van de congresdag: slechts € 15,- inclusief een duurzame lunch, koffie en thee. Voor kinderen: € 7,50.
Meldt u voor 15 mei aan en ontvangen het boek ‘De Huilende Zee’ of het boek ‘Het Alfabet van de Zee’ cadeau.

Adres:
Chizone Event Center, in de voormalige Lourdeskerk, Berkenboschblokstraat 9a, 2586 HD Den Haag, Scheveningen.
Bereikbaarheid: Openbaar vervoer: tram 1 en 9, bus 21, 22 en 23. Komt u met de auto, parkeert u dan in de parkeergarage aan de Nieuwe Parklaan. Adres: Parklaan 248 – 2587 BZ Den Haag.

ImageProxy.mvc

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *