Groenland schoonmaakazijn: schoonmaken met een schoon geweten!

schoonmaakazijn

De natuurlijke uitblinker

De vernieuwde lijn Groenland Schoonmaakazijn heeft een natuurlijke oorsprong en is biologisch afbreekbaar. Er zijn vier varianten: Original, Lavendel, Citroen en Eucalyptus. Met deze lijn beantwoordt Groenland de toenemende consumentenvraag naar milieu- en budgetvriendelijke schoonmaakmiddelen die krachtig werken.

Groenland bant vuil en viezigheid de wereld uit en laat de natuur hierbij ongeschonden. Groenland Schoonmaakazijn gebruikt hiervoor de natuurlijke kracht van biologisch afbreekbare schoonmaakazijn van natuurlijke oorsprong. Schoonmaken met Groenland is schoonmaken met een schoon geweten!

Gerecyclede PET-flessen
Als onderdeel van de restyling van Groenland is een nieuwe unieke fles ontwikkeld. De schuine bovenzijde van de fles vormt een opgaande lijn en zorgt ervoor dat het uitschenken vergemakkelijkt, samen met een handige schenkdop waarmee verspilling wordt voorkomen. De blaadjes als embossing in de fles geven stevigheid en visualiseren de natuurlijke oorsprong. De nieuwe verpakking is gemaakt van gerecycled PET-materiaal. Op het etiket wordGroenland Packshot groep 2 finalen handige tips aan de consument gegeven om schoonmaken eenvoudiger te maken. Met handige schoonmaaktips wordt het werk daarom zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. De veelzijdigheid en kracht van schoonmaakazijn doen de rest. Zonder nadelige werking op het milieu en tegen een voordelige prijs!

Voor de grote én kleine klusjes
Groenland schoonmaakazijn Original is ook verkrijgbaar in een spray-verpakking. Deze verpakking is ideaal te gebruiken voor het reinigen van de moeilijker bereikbare hoekjes of bijvoorbeeld ramen en douchewanden. Schoonmaakazijn heeft naast een reinigen ook een ontkalkende werking. Voor de grotere schoonmaakklussen, zoals het reinigen van de buitenboel is er een handige 5 liter verpakking te koop. Daarnaast wordt het Groenland schoonmaakazijn assortiment dit jaar verder uitgebreid met nieuwe geuren zoals Dennen, Bloemen en Oceaan.

Op deze website zijn diverse tips schoonmaaktips te vinden. Schoonmaakazijn is een natuurlijk veelzijdig product. Groenland Schoonmaakazijn is de natuurlijke uitblinker.

Meer lezen? 
> Schoon in je lijf,  schoon in je huis

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *