Mail & Win: Duurzaamheidskalender

Duurzaamheidskalender: je dagelijkse dosis duurzaamheid.

In een duurzame samenleving dienen mensen op basis van rechtvaardigheid te bepalen wat zij nu juist wel en wat zij nu juist niet meer willen doen, waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met het hier en nu, maar ook met toekomstige generaties. Een dagelijkse dosis duurzaamheid helpt hierbij.

De Duurzaamheidskalender biedt iedere dag (365 dagen) praktische informatie voor een duurzamer leven. De dagelijkse dosis duurzaamheid zet aan tot duurzaam denken, maar vooral ook tot duurzaam doen. De informatie is in de volgende categorieën ondergebracht: eten & drinken, huis & tuin, lichaam & geest, duurzaam denken & ondernemen, werk & financiën, vrijetijd & vakantie, winkelen & cadeaus en natuur & milieu.

Met een dagelijkse dosis duurzaamheid bespaar je per jaar al snel honderden euro’s. Bovendien wordt de opbrengst als cofinanciering ingezet voor goede en duurzame doelen in Nederland.
Voor meer informatie zie: www.duurzaamheidskalender.nl.

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *