Klok Eco waspoeders

Milieubewust en huidvriendelijk met een buitengewoon schoon resultaat

Klok Eco is hét ecologische merk als het gaat om was- en reinigingsmiddelen. Het merk garandeert al 112 jaar Nederlandse vertrouwde kwaliteit met respect voor het milieu. Naast de waarde die wordt gehecht aan het milieu is de andere drijfveer achter Klok Eco gericht op huidvriendelijkheid. Klok Eco gelooft in het belang van beide aspecten en heeft haar filosofie hierop toegespitst. Als gevolg van doordachte ontwikkelingen en een uitgebalanceerde samenstelling in productingrediënten wordt er voor gezorgd dat het milieu én de huid optimaal worden gerespecteerd. Deze combinatie in één product maakt Klok Eco uniek!

Met het omvangrijke assortiment producten wordt een bijdrage geleverd aan een schoon, goed en gezond leven. Dit is wat Klok Eco belangrijk vindt en waar wij voor staan. Het productengamma bestaat uit waspoeders, afwasmiddel, vaatwastabletten en reinigingsmiddelen (allesreiniger en WC reiniger).

In deze nieuwsbrief geven we een nadere toelichting op Klok Eco waspoeders.

Unieke samenstelling
Klok Eco waspoeders zijn samengesteld uit plantaardige en minerale ingrediënten. Door gebruik te maken van hoogwaardige grondstoffen zijn biologisch slecht afbreekbare grondstoffen niet meer nodig. Daarnaast is de receptuur dusdanig samengesteld dat er grondstoffen worden gebruikt die een lage kans op overgevoeligheidsreacties hebben.

De samenstelling van de formulering zorgt er voor dat naast het respect voor huid en milieu een goede waswerking wordt gerealiseerd. Zelfs bij het wassen op lagere temperaturen (vanaf 30 graden) lost vuil snel op met een schoon resultaat als gevolg.

Het assortiment
De waspoeders van Klok Eco zijn beschikbaar in twee varianten. Klok Eco Wit zorgt voor een stralend schone witte en frisse was. Klok Eco Kleur wast intensief en veilig schoon met bescherming van kleuren. Beide varianten zijn beschikbaar in een verpakking van 1,215 kg, goed voor 18 wasbeurten. De verpakkingen zijn voorzien van een doseervoorschrift, waarmee in geval van een juiste opvolging zowel kosten als het milieu worden gespaard. De verpakkingen zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen en kunnen na gebruik bij het oud papier worden gedeponeerd.

Klol Eco waspoeders

Bekroning met keurmerken
Klok Eco waspoeders dragen net als alle andere producten uit het assortiment Het Keurmerk Huidfonds en Europees Ecolabel. Dit label houdt in dat het wasmiddel is gekeurd door een onafhankelijke organisatie en bij de beste 30 procent wasmiddelen zit die milieuvriendelijk zijn. Het waspoeder is grotendeels biologisch afbreekbaar, draagt slechts in beperkte mate bij aan algengroei en bevat bepaalde gevaarlijke stoffen niet. Klok Eco staat bekend om goede kwaliteit en het wast krachtig schoon. Naast de krachtige reinigende werking is het wasmiddel zacht voor de huid.

Door gebruik te maken van Klok Eco waspoeders maak je een milieubewuste en huidvriendelijke keuze. Dit wordt gecombineerd met een buitengewoon schoon resultaat. Dit betekent dus wassen zonder zorgen! Meer informatie en handige tips voor het wassen vind je op www.klok-eco.nl

Winnen?
Wil je kans maken op een jaar lang gratis wassen? Like onze pagina: www.facebook.com/klokeco.nl en stuur je gegevens en motivatie naar klok-eco@debeterewereld.nl

Logo Klok

Lees verder:
> Klok Eco: wassen zonder zorgen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *