AvKH: anderen helpen met Klassieke Homeopathie?

De Academie voor Klassiek Homeopathie (AvKH) is de opleiding die jou opleidt tot een professionele, deskundige en zelfstandig werkende klassieke homeopaat.

Het beroep waarin je de ander ondersteunt zichzelf te helen met behulp van een homeopathisch middel. Zodat zoveel mogelijk klachten fysiek, mentaal of emotioneel kunnen genezen en je de ander ten volle de mens kunt laten zijn die hij of zij werkelijk van binnen is.
Ieder mens is uniek dus heeft een geneesmiddel nodig dat precies bij hem past. Dat betekent dus ook dat iedere homeopaat uniek is.
Zij, van de AvKH, leren jou je eigen uniciteit te ontdekken en van daaruit je vak uit te oefenen. Zoals een oud-student ooit mooi verwoordde: je bent per slot van rekening je eigen gereedschap.

Waarom homeopathie studeren aan de AvKH?

Kom ook naar de Open Dagen
De AvKH heeft twee leslocaties: Amsterdam en Zwolle. Het nieuwe studiejaar start in Zwolle op 16 september 2016 en in Amsterdam op 17 september 2016. Er zijn 23 lesdagen per jaar. Om alvast te proeven aan onze opleiding ben je welkom op de Open Dagen:

  • In Zwolle op 13 mei en 3 september 2016.
  • In Amsterdam op 21 mei en 3 september 2016.

Meer info
Uitgebreidere informatie over zowel homeopathie als hoe de academie dat vormgeeft aan de opleiding? Meld je dan aan voor de Basiscursus Homeopathie:

  • In Zwolle op 4 vrijdagmiddagen: 20 mei, 3 en 17 juni en 1 juli 2016.
  • In Amsterdam 4 zaterdagmiddagen: 28 mei, 11 en 25 juni en 9 juli.

Verdere info en aanmelding op de website van AvKH of HBO Homeopathie.

madeliefje-100514-113       AvKA

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *