Bedrijfsfiets? Tulpfietsen!

tulpfietsen

Goed op weg!

Exposure. Purpose. Lager verzuim.

Als bedrijfsfiets voor gezondere medewerkers, als leenfiets voor uw klanten, als pendelfiets tussen kantoor en station, of ter ondersteuning van een marketinguiting.., uw eigen tweewieler van social enterprise Tulpfietsen is altijd een goede keuze!

Van 1 tot 1000+ fietsen in de huisstijlkleur van je bedrijf en voorzien van logo… Tel daarbij de A-kwaliteit onderdelen én de scherpe prijs op, en je hebt voor onder anderen Unilever, Rabobank, Spar, Regiobank, Beemster Kaas, Stern, CSU, de VriendenLoterij de redenen om hun gepersonaliseerde bedrijfsfietsen bij Tulpfietsen te bestellen.

Schermafbeelding 2016-04-12 om 18.24.55

Social enterprise
Wat ook voor veel bedrijven telt, is dat Tulpfietsen een social enterprise is: een bedrijf met een maatschappelijke missie. Ongeveer 70% van de medewerkers bestaat uit mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Zij worden opgeleid en doen werk waar ze trots op zijn.  Tulpfietsen worden in de eigen fabriek in Maastricht gemaakt, en natuurlijk stuk voor stuk gecontroleerd voordat ze bij de klant afgeleverd worden.

Ook een bedrijfsfiets?
Bel naar Frank Klemann of e-mail voor vragen of een offerte: 020 530 4744, info@tulpfietsen.nl

www.tulpfietsen.nl

Tulpfietsen

 

PS:  Oók voor particulieren
Op www.tulpfietsen.nl  hebben particulieren de keuze uit meer dan 1 miljoen varianten! En binnen 1 week wordt de Tulpfiets 100% rijklaar thuisbezorgd. Wat denk je, goed voornemen?! 🙂

 

Meer Tulpfietsen?

Ontwerp je eigen fiets!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *