Crowdfunding: geven met je hart én 3% rente (Win!)

lendahand-mesofinance

Bij Lendahand kan dat - een prima cadeautje ook!

Geld uitlenen aan ondernemers in opkomende landen tegen 3% rente via crowdfunding. Da’s pas geven met je hart! En naast de maatschappelijke winst, ontvang je 3% rente.
En nu kan je ook 50,- wínnen om uit te lenen aan het bedrijf van jouw keuze…

Social enterprise Lendahand maakt het mogelijk, via crowdfunding, direct bij te dragen aan meer werkgelegenheid in groeiende economieën zoals de Filipijnen en Colombia. Uitleners ontvangen daarbij 3% rente op de verstrekte lening.

Hoe het werkt

Kies een ondernemer op de website
Onze lokale partners in de betreffende landen hebben veelbelovende ondernemers geselecteerd. Het gaat om MKB’ers die doorgaans geen toegang hebben tot betaalbare, passenden financiering; dwz. te groot/succesvol voor microkrediet en nog te klein voor een gewone, bancaire lening.

Verstrek een lening
Uitlenen kan vanaf 50 euro. Zodra er voldoende financiers zijn, gaat de lening definitief door en op de 1e dag van de daaropvolgende maand van start. De rente start eveneens op deze datum.

Ontvang geld terug met 3% rente
De ondernemers lossen de leningen elke zes maanden in gelijke delen af. Loopt een lening bijvoorbeeld een jaar, dan wordt dus twee keer een even groot bedrag terugbetaald, plus rente. Uiteraard kan het terugontvangen geld vervolgens opnieuw uitgeleend worden: zo worden meer ondernemers geholpen verder te groeien en worden nog meer banen gecreëerd!

mesofinance-lendahand

Goed idee?
Ga naar www.lendahand.com en doe mee met deze sociale vorm van crowdfunding!

Mail & Win

Deze maand maken we het nog leuker! Samen met De Betere Wereld verloten we 50 euro om uit te lenen via onze website in een bedrijf naar keuze!
E-mail je naam, gegevens en reactie via onderstaand formulier, en maak kans op 50 euro, plus 3% rente!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *