Gezocht: stagiair(e) voor De Betere Wijn

Een creatieve, met social media skills

Wij bieden een leuke plek in ons team aan een creatieve stagiaire (m/v) ter ondersteuning van ons biologische wijnmerk “De Betere Wijn”.

Deze h’eerlijke (rode en witte) wijn wordt nu verkocht in meer dan 65 winkels van EkoPlaza, helpt bijen overleven middels een samenwerking met stichting I Love Beeing’ en heeft veel potentie. Het (goede doel) verdient ook extra aandacht en energie!

Ben jij creatief qua (out of the box) denken, studeer je communicatie, marketing of iets dergelijks, en weet je hoe social media werkt? Neem dan contact op met almar@debeterewereld.nl of kom langs op de Keizersgracht in Amsterdam om kennis te maken.

De Betere Wijn
De wijn is een betaalbare, biologische wijn en verkrijgbaar bij EkoPlaza. Van elke verkochte fles gaat een deel naar het goede doel ‘I Love Beeing’ met deze missie: Vier het leven en red de bijen!
Een wijn met een verhaal, een glas goed gevoel.., dat is De Betere Wijn!

Stichting Beeing zet zich actief in voor de bijenpopulatie. De Betere Wijn ondersteunt dit initiatief omdat de bijenpopulatie in ras tempo afneemt en onze voedselproductie afhankelijk is van de bestuiving van gewassen door bijen. En zonder bijen geen groente, geen fruit en dus ook geen wijn.
Ook culinair gezien is deze wijn een goede aankoop. De Betere Wijn wordt geproduceerd in Domaine de La Grand Ribe aan de Rhone in Zuid-Frankrijk, een gebied wat bekend staat om de uitstekende wijnproductie.

De Betere Wijn is gecertificeerd met het Agriculture Biologique logo.

www.debeterewijn.nl
www.facebook.com/debeterewijn
www.twitter.com/debeterewijn

 

de-betere-wijn

Tekst zegt alles al 🙂

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *