Groene Helden: BEEnefiet-avond door UMEF

22 augustus, Club UP

Save the date: 22 augustus is het tijd voor een nieuwe editie van UMEF’s benefietevenement Groene Helden!

Voor dit jaar zet de organisatie de bloemetjes binnen in Club UP Amsterdam. Binnen? Ja zeker! Deze BEEnefiet-avond organiseren de Groene Helden samen met, en vóór, stichting Ilovebeeing van Tom van Beek.

“Bijen sterven massaal en de mens is daar schuldig aan” zegt Van Beek, nummer 77 in de lijst Duurzame Top100. “Stichting Ilovebeeing zet zich in om de toenemende bijensterfte, en daarmee verstoring van de natuur en het in gevaar brengen van onze voedselvoorziening terug te dringen.”
Met bewustwordingscampagnes – misschien heb je wel eens een zakje met zaadjes van bloemen waar bijen dol op zijn ontvangen? – en activiteiten geeft Ilovebeeing op een vriendelijke manier mensen een duwtje in de rug om zo de samenleving beetje bij beetje duurzamer te maken. Zo kan je een introductiecursus en een praktijkcursus Urban Beekeeping cursus volgen. “Daarnaast bouwt en plaatst Ilovebeeing bijenhotels en bijenpaleizen, zoals in het Westerpark en op de Stopera, om de bijen een thuis te bieden.”

Bij UMEF geloven ze in Ilovebeeing en steunen ze met de opbrengst van de Groene Helden-avond deze BIJzondere organisatie!

Programma 
De volgende Groene Helden verzorgen het muzikale programma:

GroeneHeldenClubUp2014_Wallpost

Vrijdag 22 augustus 2014 // 23:00 – 05:00
Club Up // Korte Leidsedwarsstraat 26-1 // Amsterdam
www.clubup.nl // www.umef.net // www.ilovebeeing.nl

Tickets:
Voorverkoop €10 Deur €12,50 // BESTEL JE KAARTJE HIER!

Evenement op Facebook! 

Groene Helden Events
Deze avonden werden eerder georganiseerd voor Monkey Business, LiveBuild en WakaWaka in Club Air en Studio80. Enkele artiesten die zich daarbij hebben ingezet zijn o.a. Erick Eerdhuizen (Erick E), Michel de Hey, Estroe, Shinedoe en Wouter de Moor. Komende editie dus in Club Up, een locatie die flinke stappen heeft gezet in het verduurzamen van de locatie. In een interview met directeur Jeron Halewijn van Clup Up en De Kring wordt daar meer over verteld.

Filmpje van de vorige editie van Groene Helden in Club Air:

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *