Groenste Idee van Nederland, Speedcomfort, bespaart 30% op stookkosten

speedcomfort

Crowdfunding-actie gestart!

Als een kwart van de Nederlanders de SpeedComfort in huis haalt, wordt de CO2 uitstoot verminderd met 1,1 miljard kg per jaar. (Berekening: Milieu Centraal) Daardoor en omdat die slimme radiator ventilator tot 30% op stookkosten kan besparen, leverde haar dat de titel “Groenste idee van Nederland” op. Na die verkiezing werden in krap twee maanden meer dan 3000 exemplaren verkocht.

OnePlanetCrowd, de crowdfunder voor duurzame ondernemers met DeBetereWereld als co-founder, begeleidt Speedcomfort in de crowdfundingcampagne. Met het doelbedrag wil het bedrijf opschalen.

Biobased, idiotproof & social 
De SpeedComfort is een Nederlands product in biobased behuizing, in een handomdraai op een radiator te plaatsen. Iedereen kan dat zelf doen, voor een normaal bedrag, geen overheid en subsidie nodig en grote impact. Een Nederlands product, met fluisterstille ventilatoren, een superzuinige voeding (16 cent stroom per jaar), biobased en biodegradable. De onderdelen komen uit Europa en het wordt in Barneveld in elkaar gezet door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

speedcomfort


Investeer mee, tegen 6% rendement

Doe ook mee en investeer in de productie van héél veel meer SpeedComforts die warmte van een radiator versneld in de ruimte brengen. Betaalbaar en snel terugverdiend.
Én je investeert in een betere wereld. Als een kwart van de Nederlanders de SpeedComfort in huis haalt, wordt de CO2 uitstoot verminderd met 1,1 miljard kg per jaar. (berekening: Milieu Centraal.)

Meer info over rendement, rewards, het traject & video’s. Enjoy & Do Good!

 

 

Toon de 3 reacties
 1. Truus Fleuren schreef:

  Voor mij is het niet interessant, omdat ik besloten heb mijn gas te laten afsluiten voor het milieu. Daarom begrijp ik ook niet goed dat dit nu op de markt komt. Het is toch juist belangrijk dat er geen gas meer wordt gebruikt? Of kun je deze ook gebruiken op andere manieren zonder gas?

 2. andre schreef:

  Je kunt het ook goed gebruiken in combinatie met radiatoren met convector met een warmtepomp. En die draaien op elektra.

 3. tineke spruytenburg schreef:

  Ziet er prima uit…. alleen bij doorklikken naar OnePlanetCrowd is het niet zo helder meer…. een project funding datum uit de vorige eeuw? Uitverkocht groot bovenaan en bij de eerste optie een datum voor de beloning die al achter ons ligt……
  Dat roept vraagtekens op omdat jullie de crowdfunding actie nu onder de aandacht van het DBW brengen.
  hartelijke groet
  tineke

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.