Iedereen kan bioboer worden

bio-boer-warmonderhof

Info-dag 19 juni

Steeds meer mensen kiezen voor een bewuste leefstijl. Er is ook een groeiende groep die niet alleen kiest voor bewuste leefstijl, maar voor een groene toekomst: zij besluiten om hun werkveld te zoeken in de biologische (dynamische) landbouw.

Want, ook zonder agrarische achtergrond is het mogelijk om een toekomst te vinden in de biologische landbouw. De gemiddelde leeftijd van de biologische boer is hoog, en er wordt gezocht naar bedrijfsopvolgers voor de continuïteit van de sector. Naast opvolging zijn er ook vele creatieve ondernemers die op kleine schaal, zonder hoge investeringen, hun bedrijfje beginnen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en laat je elke week inspireren met de laatste artikelen
!

warmonderhof

Studenten in hun element; op naar de status van bioboer!

Opleiding biodynamische land- en tuinbouw
Op Warmonderhof wordt je opgeleid tot zo’n creatieve bioboer. Warmonderhof is een opleiding voor biologisch dynamische land- en tuinbouw in Dronten. Je kan er een opleiding volgen tot Biologisch Dynamisch veehouder, akkerbouwer, fruitteler of tuinder. Deze opleiding is er zowel voor jongeren als volwassenen in voltijd en in deeltijd. Kom 19 juni naar de informatiedag. En kijk voor meer informatie op

www.warmonderhof.nl

Lees ook:
> Een levende landbouw-cultuur
> Maak kennis met de boer

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *