Introductiemaand Dynamic Foodshowroom

Geniet van bijzondere lokale gerechten en evenementen

Proef het land, proef de stad & proef de lente tijdens de introductiemaand van Dynamic Foodshowroom.
Zondag 16 maart t/m zondag 13 april in Stadstuin Kweekland. Benieuwd welke producten er in en rondom Arnhem groeien, hoe ze smaken en hoe je ze kunt bereiden? Ter gelegenheid van de opening van stadstuin Kweekland op 16 maart, organiseert Dynamic Foodshowroom een maand lang diverse activiteiten waarin lokale voeding centraal staat.

Bezoekers kunnen bij Dynamic Foodshowroom van 16 maart t/m 13 april genieten van diverse evenementen zoals een lokale proeverij, film en diner, muziek en themadiners waarin producten die op Kweekland zelf groeien centraal staan.

Over Dynamic Foodshowroom
Dynamic Foodshowroom is één van de vier ondernemers op Stadstuin Kweekland. Vanuit een glazen kas, die uitkijkt op de tuin organiseert Dynamic Foodshowroom workshops, lezingen en themadiners rondom lokale voeding. Tevens verzorgt Dynamic Foodshowroom de catering voor verjaardagen, familie- en bedrijfsfeesten.
Dynamic Foodshowroom wil met haar activiteiten laten zien dat we heerlijk kunnen eten als we de bron van onze voeding dichter bij huis zoeken. Achter alles wat wij aanbieden zit een verhaal en wordt elk product lgeproduceerd binnen een straal van veertig kilometer rondom Arnhem. Op die manier willen we de stadsbewoner kennis laten maken met producten uit zijn of haar omgeving.
eind_food-e1381268439765Dynamic Foodshowroom op stadstuin Kweekland by Masha Bakker 1mb
Over Kweekland
Kweekland is een stadstuin in Arnhem van en voor Arnhemmers. Een tuin waar Tebuiten, Puurland, Plant is Koning en Dynamic Foodshowroom groenten, snijbloemen, kruiden en vaste planten kweken. Een tuin om te laten zien dat iedereen zelf kan kweken. Wanneer het hek van Kweekland openstaat is de tuin open voor publiek.

Praktische informatie
Stadstuin Kweekland/ Dynamic Foodshowroom
gelegen aan de Dalweg 70a, direct naast Park Sonsbeek
6821JP Arnhem
Reserveren: reserveren@dynamicfoodshowroom.com of 06-13 46 94 02

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *