Klanten helpen met nieuwe collectie cees n co

Perfect white shirt nu ook in blauw

Cees n co heeft de collectie verdubbeld met hulp van klanten en relaties. Naast haar ‘perfect white shirt’ voert ontwerpster Arien de Vries nu ook een schitterend blauw overhemd.

Een nieuw shirt ontwikkelen en op de markt brengen vergt een behoorlijke investering. Dat ondervond De Vries in de totstandkoming van haar eerste ontwerp, het inmiddels behoorlijk bekende klassieke witte shirt uit de Pijp in Amsterdam. Nadat veel tijd is gestoken in een zorgvuldig ontwerp, gaat het geld vooral zitten in de voorraad.

Crowdfunding
Daarom werd voor the blue shirt een samenwerking aangegaan met het crowdfunding-platform CrowdAboutNow. Binnen een maand na aankondiging werd de financiering van de eerste productie gerealiseerd. Cees n co verkocht tegelijkertijd al een flink deel van de voorraad.

Recycling shirts promoten
De overhemden van cees n co, die door een atelier in Mumbai worden geproduceerd, combineren modern comfort met ouderwetse kwaliteit en zijn verkrijgbaar in 7 maten van regular to slimfit. Fans van cees n co zijn te vinden in de theaterwereld, waar men De Vries kent als kostuumontwerper. Dragers van het perfect white shirt vroegen al langere tijd om een blauwe variant. Ontwerpster Arien koos voor het lichte sky blue. Ook dit nieuwe shirt wordt verkocht met statiegeld om recycling te stimuleren.

cees_detailcees_foto-florisAndrea

www.cees-n-co.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *