De kracht van ontspanning op het werk

Tranquini

De-stress to Success

De huidige moderne, digitale wereld zorgt voor meer stress in ons werk en leven. Wij staan voortdurend ‘aan’ en zijn continue aan het rennen om alles bij te houden. Tussen de dringende e-mails, eindeloze vergaderingen en dreigende deadlines, zit een grote hoeveelheid stress die ervoor zorgt dat we improductief, en inefficiënt zijn. Deze tips zijn een perfecte oplossing!

Het is wetenschappelijk onderzocht en bewezen, dat mensen vanuit een staat van een ontspanning beter in staat zijn te functioneren, te focussen en te presteren.
Als jij zoekt naar positieve oplossingen die jou helpen te ontspannen en stress op het werk het hoofd te bieden dan zijn deze tips perfect voor jou!

Create Tension To Release Tension

Soms helpt juist het opbouwen van spanning om je spieren echt te ontspannen. Dus span snel al je spieren aan en laat dan alle spanning los met een diepe zucht.

tranquini

Neem Tijd om Te Lunchen

Tijd nemen om te lunchen en van omgeving te veranderen kan heel nuttig zijn. Als we bezig zijn hebben we de neiging om achter ons bureau te eten of dit zelfs te vergeten, terwijl je effectiever zult zijn als je echt tijd maakt om te lunchen.

Neem Pauzes

Besluit om tijdens je werkdag elk uur 1-3 minuten te stoppen met werken. Word je bewust van je ademhaling en lichamelijke gewaarwordingen.

Kraak Je Vingers

Er lopen heel veel energiebanen door je handen, die erg onder spanning komen als je opgejaagd bent. Door je vingers te kraken of de drukpunten op je handen even te masseren, laat je die spanning los.

tranquini

Drink Tranquini

Tranquini® Positively Relaxed  inspireert mensen om het uit te maken met werk gerelateerde stress. Tranquini®, de eerste wereldwijde relaxation drink, biedt een gezonde en gemakkelijke manier aan om te ontspannen. Het bevat een unieke combinatie van kamille, lavendel, citroenmelisse en L-theanine uit groene thee. Deze actieve ingrediënten hebben een wetenschappelijk bewezen effect op het verminderen van gevoelens van stress en angst, zonder dat je er slaperig van wordt.

RELAX: Drink een Tranquini om mentaal te ontspannen en opnieuw te focussen zodat je productief kunt zijn

BE POSITIVE: Neem afscheid van negativiteit. Positief denken verbetert je mentale welzijn.

GOOD HAPPENS: Stress overkomt je. Hoe je ermee omgaat, dat kun je zelf managen.

Meer info
Voor meer manieren om te ontspannen neem een kijkje op onze website en onze andere social media kanalen; www.facebook.com/TranquiniGlobal en www.instagram.com/TranquiniPositivelyRelaxed

Tranquini is onder andere verkrijgbaar bij de supermarkten van Jumbo.

 

Meer?

Wegdromen met Tranquini
De kracht van focus

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *