Leer homeopathie bij de Academie voor Klassieke Homeopathie

Je bent per slot van rekening je eigen gereedschap

Ben je op zoek naar een natuurlijke geneeswijze waarbij de mens centraal staat? Kom dan homeopathie studeren aan de Academie voor Klassieke Homeopathie. Homeopathie is een prachtige en krachtige geneeswijze voor iedereen, voor zowel lichamelijke, mentale als emotionele klachten.

Homeopathie: een logische keuze
Steeds meer mensen ervaren en begrijpen dat iemand pas echt beter kan worden als de (diepere) oorzaak van het ziek zijn ofwel de disbalans wordt aangepakt – één van de fundamenten van de homeopathie. Homeopathie sluit bovendien aan bij de wens om op een meer natuurlijke manier met ziekte en gezondheid zijn om te gaan.
De Academie voor Klassieke Homeopathie is dé opleiding die jou opleidt tot een professionele, deskundige en zelfstandig werkende klassiek homeopaat.  Het beroep waarin je de ander ondersteunt  zichzelf te helen met behulp van homeopathische middelen. Zodat zoveel mogelijk klachten, fysiek, mentaal of emotioneel, kunnen helen en je ten volle de mens kunt zijn die je werkelijk van binnen bent.
Ieder mens is uniek. Ook iedere homeopaat is uniek. Wij leren je, je eigen uniciteit te ontdekken en van daaruit het vak homeopaat uit te oefenen. Zoals een oud-student ooit mooi verwoordde: “Je bent per slot van rekening  je eigen gereedschap.”

Homeopathic-remedy-derived-from2

AvkH: ook een logische keuze
Onze opleiding biedt jou een aantrekkelijk en afwisselend studieprogramma met een uitgebreid, grotendeels Nederlandstalig syllabusprogramma, een unieke analysemethode en een uitgebreide praktijkleerperiode. Met enthousiaste, gekwalificeerde docenten. En wat ook belangrijk is, een flexibel afstudeersysteem. Je bepaalt dus zelf hoe snel je door je praktijkleerperiode gaat.

Gedurende de opleiding wordt veel aandacht besteed aan medische basiskennis, psychologie, therapeutische ontwikkeling, training in communicatie en anamnesetechnieken, kennis van de homeopathie en de homeopathische geneesmiddelen. De pathologielessen hebben daarbij een duidelijke link naar de homeopathie. Er wordt veel geïnvesteerd in persoonlijke studiebegeleiding en persoonlijke ontwikkeling waardoor je jezelf goed leert kennen en ontdekt hoe je (beter) omgaat met jezelf en de ander en je bewust wordt van je mogelijkheden en grenzen. Na de iets meer dan vier-jarige theoriefase gaan studenten gedurende de praktijkleerperiode onder supervisie patiënten behandelen om zo begeleid te worden naar een lopende praktijk.

Waarom homeopathie studeren aan de Academie voor Klassieke Homeopathie? Hier vind je het antwoord:

Informatie
Leslocaties: Amsterdam en Zwolle.
Het nieuwe studiejaar start zowel in Zwolle als Amsterdam altijd in de maand september.
Er zijn 23 lesdagen per jaar.
Om alvast te proeven aan onze opleiding ben je welkom op de verschillende cursussen of Open Dagen.
Eerste Hulp met Homeopathie in Amsterdam en Zwolle 2 lesdagen: 1-4-2017 en 13-5-2017
Basiscursus Homeopathie 4 lesdagen:
Amsterdam: 10-6-2017, 17-6-2017, 1-7-2017 en 8-7-2017
Zwolle: 19-5-2017, 9-6-2017, 23-6-2017 en 7-7-2017
Open Dagen:
Zwolle 12-5-2017 en 9-9-2017
Amsterdam 20-5-2017 en 9-9-2017
Verdere info en aanmelding: www.avkh.nl of www.hbohomeopathie.nl en www.klassiekehomeopathie.org  

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *