LOLIWARE: eetbare en bio afbreekbare drinkbekers

loliware

Gemaakt van zeewier en natuurlijke zoetstoffen, en gekleurd met fruit en/of groenten, is LOLIWARE een eetbare verpakking voor sorbets, toetjes en zomerdrankjes die de zinnen prikkelt en tot de verbeelding spreekt. En zeker niet alleen voor kinderen!

Neem LOLIWARE gerust mee voor je hippe picknick, een vrolijk kinderfeest of een zomers bacchanaal met je beste vrienden… De bekers van deze gamechanger in de wereld van food en verpakkingen zijn een wereld apart, want ook nog ’s 100% plasticvrij, glutenvrij, gelatinevrij, BPA-vrij, non-GMO, natuurlijk én zelfs door de Amerikaanse voedselwarenautoriteit FDA goedgekeurd. Wat wil je nog meer!?

loliware loliware


Heerlijke smaken en kleuren

Nou, keuze bijvoorbeeld… Dat kan! De collectie eetbare/bio-afbreekbare glazen bestaat op dit moment uit Yuzu Citrus (mijn favoriet!), Tart Cherry, Matcha Green Tea, Vanilla Bean, en ook in een neutrale smaak die zich uitstekend combineren laat.

De toekomst van biodegradable
Als je de beker niet geheel opeet, kan het gewoon op de composthoop of in de groene kliko. Behalve bekers staan verschillende groottes en modellen, als ook rietjes en zelfs eetbare waterflesjes in de planning van het ontwerpersduo Chelsea Briganti en Leigh Ann Tucker.

loliware


Sociale innovatie x Design x Natuur
Briganti en Tucker zijn prijswinnende industrieel ontwerpers, en combineren sinds 2010 hun passie voor sociale innovatie en design met hun zorg voor de Aarde – LOLIWARE werd begin 2015 gelanceerd en gaf het duo al snel veel bekendheid.

Visuals, en meer info:  www.loliware.com

Meer zómer:
>  Ideale drinkfles voor infused water
>  Zon, zee, strand… en die vakantiewas!

Toon de 3 reacties
  1. ROOS schreef:

    Leuk idee…………….die neem ik de volgende keer bij een picknick mee. Waar te koop??

  2. Eline schreef:

    Heerlijk geweldig!

  3. Erwin Polderman schreef:

    We zijn op zoek naar Nederlandse importeur oid, Roos… Ik meld het als ik meer weet, maar sowieso kan je je bestelling bij de makers zelf plaatsen: http://www.loliware.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.