Gratis leren van anderen? Doe mee met deelplatform Konnektid

konnektid-kennis-deel-platform-online-omringd-mensen-leren-contact-beschikbaar-crowfunding-fans-medeeigenaar-kennis-delen-kenniseconomie

Delen van kennis in jouw buurt

Konnektid is een online kennis-deelplatform waarmee je alles kunt leren van mensen uit je eigen buurt. Je bent eigenlijk continu omringd door mensen die jou iets kunnen leren maar je weet niet hoe je met hen in contact moet komen.

Met Konnektid zie je direct welke kennis er in jouw buurt beschikbaar is en welke buren jij kunt helpen met jouw talent. Zo ontwikkel je jezelf, help je anderen groeien en maak je samen je buurt gezelliger.

Konnektid heeft inmiddels al ruim 2.500 leden die kennis met elkaar delen, alles van yoga tot EHBO en Google Tools. Nu wil het platform heel Nederland gaan veroveren en alle Nederlanders toegang geven tot kennis en vaardigheden in de buurt. Om hun ambities te realiseren zijn ze op 31 oktober een crowdfunding campagne gestart en geven ze hun fans de kans om mede-eigenaar te worden van Konnektid. Goed idee!

Waarom meedoen?
Met jouw investering bouwt Konnektid aan een dynamische kenniseconomie, waarbij we constant toegang hebben tot die kennis en vaardigheden die we nodig hebben. Als de crowdfunding een succes wordt gaat Konnektid een iPhone app bouwen, het community en technisch team verder uitbreiden en de on- en offline marketing opvoeren. Dit alles zodat jij nog meer kan leren van mensen uit je buurt.

Doe mee omdat jij…
● De kenniseconomie wilt laten groeien en onderwijs wilt vernieuwen
● Bij wilt dragen aan het vergroten van de sociale cohesie en verbinding in je buurt
● De prima rente van 3% tot 7% wel ziet zitten
● Aandelen in Konnektid wilt hebben

Meedoen? klik hier of bekijk hun site.

 

konnektid-logo-green

Lees ook:
Koplopers sociaal ondernemen inspireren met gouden tips

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *