Mei – De maand van Dinner of Hope

Een avondje eten met vrienden of familie heeft nog nooit zo goed gesmaakt!

De maand mei staat dit jaar voor de derde keer in het teken van Dinner of Hope; het initiatief waarbij Orange Babies ambassadeur Herman den Blijker iedereen in Nederland oproept om deze maand thuis een diner te organiseren onder het motto ‘red een baby met je eigen inzamelingsdiner’. Een mooi gedekte tafel, maar ook de verbondenheid met anderen staat tijdens dit diner centraal. In plaats van een bloemetje of flesje wijn voor de gastvrouw of heer, wordt aan de genodigden gevraagd om een donatie te doen. Hiermee worden zwangere vrouwen, baby’s en kinderen in Afrika, door hiv geïnfecteerd of gedupeerd, geholpen.

Credit Adrian Kuipers_1Credit Adrian Kuipers_2Credit Adrian Kuipers_3

Dinner of Hope vindt plaats gedurende de hele maand mei. Geïnteresseerden, hobbykoks maar ook masterchefs kunnen zich via de website www.orangebabies.com eenvoudig aanmelden als gastheer of -vrouw. Op de website is verder een digitaal actiepakket te vinden om de koks snel op weg te helpen, inclusief tips & trics, kookadvies van Herman den Blijker en inspirerende recepten, én kan je materiaal aanvragen om je tafel mee te stylen. Als host nodig je thuis vrienden, familie en/of collega’s uit. Iedere gast bepaalt zelf de hoogte van diens eigen donatie. Dineren en doneren zijn dé ingrediënten voor een heel bijzondere avond.
Met de opbrengst van Dinner of Hope stoppen we de hiv-overdracht van moeder op kind. Zamel zoveel mogelijk geld in en maak samen met ons de volgende generatie hiv-vrij!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *