Nieuwegein in de race voor gelukkigste gemeente van Nederland

Op 9 april opent Bagels & Beans haar deuren in het stadshart van Nieuwegein.

In het vernieuwde winkelcentrum City Plaza in het stadshart van Nieuwegein opent op 9 april de 58ste vestiging van Bagels & Beans haar deuren. Hiermee mengt Nieuwegein zich met de andere vestigingsplaatsen van Bagels & Beans in de race voor de gelukkigste gemeente van Nederland.

Bij Bagels & Beans geniet je van de ronde kanten van het leven: verse bagels en koffie natuurlijk, maar ook sapjes, salades en dat broodnodige moment van rust op je drukke dag. Het kan niet anders, of plaatsen met een vestiging van Bagels & Beans behoren tot de gelukkigste van Nederland. Met de opening van een Bagels & Beans in het City Plaza hoort Nieuwegein hier nu zonder meer bij.

1517548_10152190159766043_985195044_n1604604_10152218377731043_1530088626_n

No-stress-sfeer
‘De no-stress-sfeer’, dat is het eerste wat kersverse franchisenemer Ilse Roelofsen antwoordt op de vraag: waarom Bagels & Beans? Ze groeide op in Nieuwegein en studeerde Hotelmanagement in Breda. Na haar studie begon ze een motel en restaurant in Zuid-Zweden, maar na een aantal jaar verkocht ze het weer omdat ze haar familie en vrienden te veel mistte. Eenmaal terug in Nederland ‘begon het toch weer te kriebelen’, biecht ze op. Nu is haar droom werkelijkheid geworden: ‘een eigen zaak dicht bij mijn familie en vrienden!’

Vernieuwde City Plaza
De 58ste vestiging van Bagels & Beans is gevestigd in het nieuwe gedeelte van City Plaza in Nieuwegein, op een gezellig plein waar vroeger iedere zaterdag de markt stond. Het winkelcentrum is onlangs flink uitgebreid en het marktplein is compleet opgefrist. ‘Het is heerlijk toeven op het plein’, vertelt Roelofsen. ‘Niemand kan de nieuwe vestiging van Bagels & Beans missen, het ligt op de perfecte locatie. Aan de gevel staat een mooi terras, heerlijk uit de wind met het zonnetje dat net over de gebouwen komt. Het ligt op de doorlooproute tijdens het winkelen, dus de ideale plek om even bij te komen met een lekkere koffie, vers sapje of een heerlijke bagel.’

‘Bagels & Beans past bij me’
Roelofsen is er trots op dat ze deel uitmaakt van de Bagels & Beans-familie: ‘Het is een concept dat heel erg goed bij mij past. Ik hou ervan om net even anders te zijn dan de rest. Ik hou van de warme uitstraling, door de kleuren, de lekkere gerechten en dranken, en natuurlijk door de no-stress-sfeer. En ik vind het heerlijk dat gasten lekker hun ding kunnen doen in de zaak.’ Vanaf woensdag 9 april heet Ilse Roelofsen graag iedereen welkom in de nieuwe Bagels & Beans in wat vanaf die datum misschien wel de gelukkigste gemeente van Nederland is: Nieuwegein.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *