Nu alvast je pensioenleeftijd berekenen

Nu alvast je pensioenleeftijd berekenen

Iedereen wil natuurlijk graag met pensioen wanneer het hel of haar uitkomt, maar de vraag is dan of het financieel ook haalbaar is. Met de pensioenchecker kan je deze vragen eenvoudig beantwoorden omdat je via deze app snel en eenvoudig je pensioenleeftijd berekenen kan. Je pensioenleeftijd berekenen is handig, geeft je financieel inzicht en laat je zien of je eventueel aanvullend moet sparen. En heb je een partner? Dan worden zijn of haar gegevens ook meegenomen. Je ziet in één oogopslag welk effect het heeft wanneer je een jaar eerder stopt met werken, maar ook wanneer je juist wat langer doorgaat. En dat inzicht is goud waard wanneer je bepaalde doelen hebt in je pensioen. Wil jij bijvoorbeeld graag die ene reis maken? Of wil jij die ene camper kopen? Met de pensioenchecker zie je direct of dat wel haalbare opties zijn.

Je ideale pensioenleeftijd berekenen

Wil jij later graag reizen? Een vakantiewoning kopen? Een reis maken met een camper of met de motor of wil je juist een vakantiehuis kopen? Financieel inzicht is dan nodig om je dromen te verwezenlijken. Want hoe sta je er financieel nu voor? En wat ga krijgen wanneer je met pensioen bent? Zijn je dromen dan nog wel haalbaar? Met de pensioenchecker zie jij in een overzicht wat je gaat verdienen wanneer je met pensioen gaat, wat je eventueel nog extra moet sparen om je dromen na te jagen en op welke leeftijd je met pensioen mag gaan. Je pensioenleeftijd berekenen is namelijk heel eenvoudig. Je vult je geboortedatum in en je logt in met je Digi-D. Vervolgens doet pensioenchecker de rest. Laat je dus niet verrassen door financiële nood en zie op elk gewenst moment wat je financiële situatie is. En wil je extra sparen? Dan zie je ook hoeveel geld je per maand opzij moet leggen om toch je financiële doelstellingen te bereiken.

Voor wie is de pensioenchecker geschikt?

De pensioenchecker is aangesloten bij alle grote pensioenfondsen. Ben je daarbij aangesloten? Dan kan je de pensioenchecker zeker gebruiken. De handige app laat zien hoeveel pensioen je op dit moment hebt opgebouwd, hoeveel je nog gaat krijgen en wat de scenario’s zijn wanneer het economisch mee- of tegenzit. Ook zie je precies wat je pensioen gaat worden als je spaargeld in gaat leggen en hoe je economisch en financieel voordeel kan halen uit sparen en beleggen. Met de pensioenchecker heb je real-time informatie, zonder dat je zelf alles hoeft te berekenen.

Je pensioenleeftijd berekenen is iets dat veel mensen uitstellen. Voor veel mensen is het immers een ver van je bed show, terwijl het voor anderen binnen handbereik ligt. Iedereen heeft wel een voorstelling van zijn of haar pensioen en het kan dan ook heel handig zijn om de pensioenchecker te raadplegen voor je financiële positie. Je pensioenleeftijd berekenen is dan ook heel eenvoudig en geeft je veel inzicht. Zo weet jij of je je doelen straks kan behalen of dat je wat extra spaargeld in moet leggen. Zie direct welke invloed sparen heeft en hoeveel het kost of oplevert wanneer je net een jaar eerder of later met pensioen gaat.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.