Lancering: Omega & More Future Generation Grant

Omega-More-Future-Generation-Grant-gesprekkenvoeren-nederland-stichting

Een initiatief van Witsenburg Natural Products

Dit jaar wordt de Omega & More Future Generation Grant gelanceerd. Een beurs, die bijzondere projecten van vrouwen in binnen- en buitenland ondersteunt. Het belangrijkste doel van de Omega & More Future Generation Grant project is het verbeteren van leefomstandigheden van mensen, dieren en/of het milieu.

De Omega & More Future Generation Grant is een initiatief van Witsenburg Natural Products. De Omega & More Future Generation Grant zal tweemaal per jaar worden uitgereikt. De aanvragen, voor een maximale bijdrage van €3.000 dienen ieder jaar uiterlijk voor 1 mei en 1 november ingediend te worden bij Witsenburg Natural Products. Een speciale commissie buigt zich over de aanvragen en selecteert, binnen twee weken na de sluitingsdatum, één project dat in aanmerking komt voor de bijdrage.

Omega-More-Future-Generation-Grant-gesprekkenvoeren-nederland-stichting

Omega & More Future Generation Grant en Roxanne Hehakaija 
De eerste Omega & More Future Generation Grant is uitgereikt aan Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija. Rocky is de enige vrouwelijke straatvoetbalster die al jaren tussen de beste straatvoetballers van Nederland en de wereld meespeelt. Nadat ze haar kruisband scheurde bleef ze actief in het straatvoetbal. Rocky geeft straatvoetbaltraining en motiveert jongeren op sportief en sociaal gebied met haar voetbalkunsten. Met haar project Favela Street leidt ze jonge vrouwen in Brazilië op tot sportbegeleiders. Het programma geeft jongeren handvatten en kennis om zelfstandig sportactiviteiten te organiseren. Zelfvertrouwen en succesbeleving zijn daarbij kernbegrippen. Voor de deelnemers van Favela Street betekent dit een kans op een betere toekomst. Favela Street creëert hiermee sterke vrouwelijke rolmodellen op een plek waar dat hard nodig is. Door middel van de Omega & More Future Generation Grant kan Rocky nu de stap maken om het Favela Street project voort te zetten in Haïti.

Omega & More
Witsenburg Natural Products is producent van Omega & More. Witsenburg streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staat. De kwaliteitsproducten van de merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving.

Copyright foto’s: Rogier Alleblas

Meer weten over Future Generation Grant?

Lees ook:
Nieuwe stap richting leefbaar loon in kledingfabrieken!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *