Word ONE Jeugdambassadeur!

ONE-wereld-jong-verbeteren-helpen-jeugdambassadeur

En ga de strijd aan tegen extreme armoede!

Ben jij begaan met internationale ontwikkeling en wil je daar iets mee doen? Jij kunt verandering in de wereld teweeg brengen door ONE Jeugdambassadeur te worden!

Deadline zondag 30 november!

ONE is een organisatie die zich wereldwijd inzet om extreme armoede en te voorkomen ziektes uit te bannen. Inmiddels kent ONE meer dan 6 miljoen leden van over de hele wereld, en meer dan 50.000 in Nederland.

Campagne voeren en lobbyen
Als Jeugdambassadeur zal je lokaal, nationaal en online campagne voeren om de strijd tegen armoede aan te gaan. Je zal ONE vertegenwoordigen in jouw gemeenschap en daarbuiten, door verschillende creatieve, ambitieuze en innovatieve acties op te zetten ter ondersteuning van de strijd tegen extreme armoede.

Tijdens het programma zal je getraind worden in het voeren van campagnes, het lobbyen van besluitvormers en het omgaan met media. Bovendien krijg je de mogelijkheid om ONE events bij te wonen en je vaardigheden toe te passen tijdens ontmoetingen met belangrijke besluitvormers.

Ben jij de geknipte persoon om in 2015 echt verandering teweeg te brengen?
ONE is op zoek naar jeugdambassadeurs woonachtig in Nederland en staat open voor elke geïnteresseerde en gemotiveerde kandidaat tussen 18 en 35 jaar oud – of ouder indien dit programma je echt aanspreekt!

Het vrijwilligersprogramma duurt het hele jaar door en omvat onder andere een startmoment in januari en een ‘ONE Summit’ waarbij de jeugdambassadeurs van alle landen samenkomen. Je bent per week een paar uur bezig, dus het is geen voltijdse bezigheid.

ONE-wereld-jong-verbeteren-helpen-jeugdambassadeur

Leuk? Stuur dan je CV en motivatiebrief zo gauw mogelijk en vόόr zondag 30 november 2014, 23:59, naar yanl@one.org.

Klik hier voor alle info over het ONE jeugdprogramma!

 

Lees ook:
>
Opening: Kledingbibliotheek in Utrecht!
> Online shoppen voor een betere wereld!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *