Sociaal wassen met Seepje.., (win een jaar gratis wassen!)

Veel vraag naar 100% plantaardig wasmiddel

Seepje laat sinds begin 2014 de natuur je was doen. Met gebruik van de schil van de Nepalese Sapindus mukorossi vrucht wel te verstaan. Deze schillen staan bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep af en zijn al bij meer dan 200 winkels in Nederland verkrijgbaar. Toch willen de Seepje wasmannen meer. Want hoe meer mensen met Seepje wassen, hoe meer ze samen kunnen bereiken voor mensen en het milieu!

Als Haagse Vernieuwer heeft Seepje vier nieuwe, vloeibare wasmiddelen ontwikkeld. Seepje ‘vrij en blij geur’ en Seepje ‘vers geperste lentegeur’ zijn 100% plantaardig en verpakt in een kartonnen wasmiddelfles.

Samen wassen we de wereld een stuk mooier
Wanneer jij met Seepje wast, zorgen we samen voor betere werk- en leefomstandigheden in Nepal. Ook wordt daar de natuur behouden en hebben de waskanjers van Stichting Siza, mensen met een verstandelijke en/of geestelijke beperking, een onmisbare rol in het productieproces. Zo wassen we samen de wereld schoner en mooier!
Jij kunt een jaar lang gratis wassen met Seepje winnen. Dat betekent 12 flessen Seepje vloeibaar, 6 voor de witte was en 6 voor de bonte was, met een van de heerlijke geurtjes naar keuze. Was jij met Seepje mee?

Lees ook
> Vier Eerlijk Oranje!
> Duurzame Denim: transparantie bij koploper

seepje

Lancering Seepje Vloeibaar! DeBetereWereld was(t) er natuurlijk bij…

Mail & Win UPDATE
Vul hieronder je naam, adresgegevens en motivatie in en dan maak je kans op 1 jaar gratis wassen! Veel geluk!

UPDATE: De winnares is al gekozen uit meer dan 16.000 bereikte personen; N. Rensink Gefeliciteerd ! 🙂

SeepjeSeepjeSeepjeSeepje

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *