De Urban Greeners starten programma voor jonge ondernemers

Urban Greeners

Urban Greeners zoeken ambitieuze jongeren onder de 30 jaar

De Urban Greeners dagen deze zomer 15 jongeren uit om ondernemer te worden in hun Accelerator. De jongeren die mee zullen doen maken daarmee kans om mee te bouwen aan de Floriade 2022, in Almere. Een programma van drie maanden onder professionele begeleiding zal hen een kickstart geven, waarna ze in interdisciplinaire teams ondernemingen zullen starten.

De Accelerator, die plaatsvindt van eind juni tot half september, biedt jongeren uit heel Nederland de kans om zich te ontwikkelen en een eigen duurzame onderneming op te richten. De Urban Greeners richten zich daarbij op ondernemingen die gespitst zijn op het verbinden van stad en land en natuur en techniek. Daarmee is de Urban Greeners Accelerator het eerste kickstartprogramma in Nederland waarbij duurzaam ondernemen centraal staat.

Urban Greeners

Tijdens het programma, waarin regelmatig experts aan zullen schuiven en coaches de deelnemers begeleiden, richten de deelnemers zich de eerste vier weken op het verkennen van drijfveren en talenten. Ze maken kennis met ons netwerk en ons eiland Utopia, en leren over de vele mogelijkheden die het programma biedt. In de acht weken erna zullen de interdisciplinaire teams zich richten op het ontwikkelen en opzetten van een eigen onderneming binnen het spanningsveld van de tuinbouw en stad. De jonge ondernemers, die geen financiële bijdrage hoeven te leveren aan het programma, wordt wel gevraagd om intrinsiek gemotiveerd te zijn om de komende jaren aan hun ondernemingen te werken. Het programma is daarmee een investering in de stad van de toekomst, in Almere.

Voor dit programma zijn de Urban Greeners op zoek naar ambitieuze jongeren onder de 30 jaar: ondernemers, sociale wetenschappers, technisch onderlegden, designtalenten en meer. Geïnteresseerden kunnen zich vóór 20 april aanmelden voor de sollicitaties op www.urbangreeners.com.

Urban Greeners

De Urban Greeners
De Urban Greeners zijn de jonge voorhoede van 2022. Samen bouwen zij aan de zelfvoorzienende stad die de Floriade 2022 moet worden. Door middel van duurzame ondernemingen vol innovaties en met een hart voor het verbinden van stad en tuinbouw, bouwen ze mee aan de stad van de toekomst.

Lees ook
>Gezonde avonturen in de slaapkamer met het Ecobed

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *