Verbeter de wereld in 1 uur!

ik kom in actie

Drie acties die je maar een uurtje kosten

Ikkominactie wil het in actie komen voor een betere wereld makkelijker en leuker maken. Daarom zetten zij alle acties voor je op een rijtje. Het enige wat je nog hoeft te doen is jouw voorkeuren aan te geven: de tijd die je er aan wilt besteden, van twee minuten tot een dag of meer, of het thema dat je het meest aanspreekt. Kies uit eerlijke handel, klimaat, dier & natuur, welzijn Nederland of internationale hulp. Wat volgt is een lijstje met acties die je direct uit kan voeren, zodat er echt geen excuus meer is om niet in actie te komen!

Vandaag koos ikkominactie drie acties uit die je een uur kosten:

Doneer kleding voor een sollicitatiegesprek!
Heb je kleding in je kast die je nooit meer draagt, maar het is nog te mooi om weg te gooien? Geef het dan aan Dress for Success! Bij Dress for Success kunnen mensen met een minimuminkomen kleding halen om te dragen naar hun sollicitatiegesprek. Zo wordt je kleding toch nog goed gebruikt!

Help iemand via WeHelpen.nl
Heb jij tijd en energie over en wil je best wel iemand helpen? Schrijf je dan in op wehelpen.nl! Hier kan iedereen zijn hulpvraag opzetten, als een soort marktplaats. Kijk snel wat voor hulpvragen er in jouw buurt zijn.

Ontdooi je vriezer!
Wanneer heb jij voor het laatst je vriezer ontdooid? Wist je dat een ijsvrije vriezer veel zuiniger is? Per ijslaag van 2 millimeter verbruikt de vriezer ongeveer tien procent meer energie. Ontdooi de vriezer daarom regelmatig.

Kijk voor andere acties op ikkominactie.nl, al vanaf twee minuten!

www.ikkominactie.nl

Lees verder:
> Ikkominactie: verbeter de wereld in 15 minuten!
Ikkominactie: verbeter de wereld in 10 minuten!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *