‘Vier Eerlijk Oranje’

eerlijk oranje

Verantwoord fashionable in oranje gekleed

Binnenkort hult iedereen zich weer in het oranje. Dit jaar kun je voor het eerst een Eerlijk Oranje-t-shirt aanschaffen. Zo wordt het een eerlijk feest voor iedereen!

Bovenste foto: Picasdre

Veel van de oranje t-shirts, pruiken, toeters en bellen worden in andere landen gemaakt, vaak onder slechte arbeidsomstandigheden. CNV Internationaal heeft merchandise-producenten vaker opgeroepen om met eerlijke oranje spullen te komen.

Arbeidsomstandigheden
Het t-shirt is van het merk Continental Clothing, dat zijn producten laat maken in Turkije, India en China. Het kledingmerk is aangesloten bij Fair Wear Foundation, waarmee het merk zich bereid toont om de arbeidsrechten in de fabrieken te controleren. Dat is volgens Fair Wear Foundation een eerste en belangrijke stap in het proces om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. CNV Internationaal beschouwt de richtlijnen en controle-mechanismen van Fair Wear Foundation als de meest strikte en meest betrouwbare.

eerlijk oranjeeerlijk oranje

 

Bestellen
Het Eerlijk Oranje t-shirt kost € 12,50 en is verkrijgbaar in de maten Heren: L/M/S Dames: L/S (zo lang de voorraad strekt) te bestellen via de site www.cnvinternationaal.nl

Lees ook:
> Kom naar de kledingruil in Haarlem!
Duurzame Denim: transparantie bij de koploper
> Win 1 jaar lang gratis wassen met Seepje!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *