De Betere Wereld Partners

Een betere wereld bereik je samen. We zijn dan ook trots met deze kennisexperts, organisaties en bedrijven samen te werken om zoveel mogelijk positieve impact te hebben op de Aarde, dier en mens.

 

de betere wereld partners

GeefGezondheid.nu

Hier vind je crowdfunding voor zorgprojecten. Heb je zorg nodig maar te weinig financiële middelen? Start dan een project en ontvang steun door middel van donaties. Wil je graag doneren en weten wat er met je donatie gebeurt? Bekijk de projecten en geef gezondheid. Want samen zorgen we voor zorg!
www.GeefGezondheid.nu
 
de betere wereld partners

Groene Zaken

GroeneZaken vindt een duurzame maatschappij belangrijk en wil bedrijven en instellingen die duurzaam en milieubewust ondernemen bij elkaar brengen, waardoor zij hun marktpositie ten opzichte van branchegenoten bevorderen.
Groene Zaken is er ook voor consumenten die op zoek zijn naar groene producten of diensten.
www.groenezaken.com

 

de betere wereld partners

Kinderbuik&co

Kinderbuik&co werkt met een team van ervaren experts van uiteenlopende achtergrond. Experts verbonden door een gedeelde missie: het verbeteren van de gezondheid en het geluk van kinderen met Maag-, Darm-, en Leverproblemen.
www.kinderbuikenco.nl

 

de betere wereld partners

Opgemärkt

Opgemärkt is een vereniging: een platform waar duurzame mensen, bedrijven en initiatieven met elkaar in contact kunnen komen. Bijvoorbeeld tijdens één van de activiteiten. Opgemärkt zet duurzame hotspots op de kaart, online én offline in de vorm van een mooie stadsplattegrond van Amsterdam.
www.opgemarkt.nl

 

de betere wereld partners

Sugarless

Als een van de eerste lunchrooms in Amsterdam startte Jennifer de Jong met haar eigen specialisatie in luxe, dagverse, biologische lunches en sappen, vrij van geraffineerde suikers en ongezonde zoet-, kleur-, geur- en smaakstoffen. Sugarless maakt uitsluitend gebruik van pure en biologische producten, denk daarbij aan honing, rijst-, dadel-, en ahornstroop, of diksappen. Dit zijn allemaal natuurlijke en gezonde suikers die mineralen en vitaminen bevatten. Gezond, verantwoord, en niet minder belangrijk: erg lekker!
www.sugarless.nl

 

 

 

Wattedoentegen.nl