Grote én kleine handen weer heerlijk schoon!

schoon

Als de zon schijnt, gaan we natúurlijk met z’n allen weer naar buiten. Waar we ook zijn, op vakantie bijvoorbeeld, de kids ravotten overal en volwassenen steken de handen wat meer uit de mouwen. 

Het moet allemaal ook weer goed schoon, en dan natuurlijk ook met respect voor huid, milieu en materiaal. En laten we daar nou net wat voor hebben: het assortiment van Sonett!

de betere wereld

Biologisch en nog veel meer
Deze middelen van Sonett voor het wassen en reinigen, respecteren het water in de Aarde en je lichaam als drager van het leven. Alle grondstoffen zijn volledig biologisch afbreekbaar, ze bevatten geen enzymen, petrochemische tensiden, geurstoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en bleekactivator en er is geen gentechniek noch nanotechnologie toegepast. De oliën voor de zeepsoorten en alle etherische oliën zijn voor 100% uit biologische teelt afkomstig. Een mondvol, maar dát klinkt goed, niet?! We nemen er even twee voor je uit:

Handreinigerschoon
Dit is een zeer effectieve kant-en-klare-oplossing, voor gebruik op je handen. Bijvoorbeeld als je tijdens het bbq-en vlees of houtskool hebt aangeraakt.

Oppervlaktereiniger
Ook deze zuiver plantaardige hygiënische reiniger voor oppervlakken is een kant-en-klare oplossing. Door de combinatie van alcohol met etherische oliën worden de vegetatieve kiemen van schimmels en bacteriën zoals salmonella of coli al na 2 minuten effectief gedood.

Overal verkrijgbaar, en ook voor de camping
Sonett behoort tot de pioniers op het gebied van milieuvriendelijke was- en reinigingsmiddelen. En het mooie is: dankzij de uitstekende kwaliteit plus de huid- en milieuvriendelijkheid zijn Sonett-producten in bijna alle Europese landen te koop, dus ook bij jouw vakantieadres in de buurt! In Nederland vind je ze bij de biowinkels, zoals Ekoplaza (ook online) en Natuurwinkel, of via Bewustwinkelen.nl en Ecomarkt.nl, meer info vind je op www.sonett.eu 

Mail & Win
Om je te helpen helemaal voorbereid de vakantie te beginnen, mogen we 10 setjes met de handreiniger en de oppervlaktereiniger weg geven.

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Hier lees je nog meer over schoonmaken:
> In De Groene Stoel: Schoon met Sonett, puur natuur
> Keuringsdienst van de Aarde: schoonmaak- en wasmiddelen getest

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *