Mail & Win: 1 van de 2 vaararrangementen van bootverhuur ‘Het Uitgeestermeer’

Laag Holland is eindeloos genieten

Laag Holland is een uniek stukje écht Holland boven het Noordzee kanaal. Hier heeft u op veel plekken nog het idee dat de tijd heeft stilgestaan. In Laag Holland liggen rustieke dorpjes van weleer. In weidse velden of verscholen achter de dijken van het IJsselmeer. Met hun pittoreske straatjes, omgeven door eindeloos veel groen, molens en volop water.

In Laag Holland zijn mooie recreatiegebieden te vinden. Rust en ruimte, dat zijn de kenmerken van bijvoorbeeld recreatiegebieden ‘Het Twiske en Alkmaarder- en Uitgeestermeer. In een groene omving – vaak dichterbij dan u denkt – vindt u volop mogelijkheden voor een middagje of dagje uit. Wilt u wandelen of fietsen door een uitgestrekt polderlandschap of bent u op zoek naar zwemvoorzieningen met lig- en speelweiden? Dan bent u bij de recreatiegebieden in Laag Holland aan het juiste adres. Maar ook paardrijden, golfen, picknicken, zeilen of kano varen behoren tot de mogelijkheden.

4 Actief in het boerenlandFietsenFietsenFietsen

Enkele tips
I-tours– Een concept waarbij de toerist te voet, per fiets, per auto of (fluister) boot een tour maakt door een gebied of stad met behulp van een smartphone. De I-Tour is verkrijgbaar in de Apple AppStore of in de Google PlayStore: i-tour 360.

Download de Laag Holland app
In de App vindt u handige kaarten, routes, restaurants, overnachtingsmogelijkheden en informatie om u de weg te wijzen naar alles wat Laag Holland te bieden heeft. Extra leuk zijn de fietsroutes.

Meer informatie ?
Kijkt u voor meer informatie en een volledig overzicht van alles wat er te doen is in Laag Holland op www.laagholland.com of volg Bureau Toerisme Laag Holland op Facebook en Twitter.

Ontdek de recreatiegebieden: op www.recreatienoordholland.nl vindt u diverse mogelijkheden voor een leuk, ontspannend of juist actief dagje uit.

Mail & Win
Vul hieronder je naam, e-mailadres en verzendgegevens in, en maak kans op één van de twee vaararrangementen. Deze arrangementen worden aangeboden door Zeilschool – Bootverhuur ‘Het Uitgeestermeer’.

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *