Mail & Win: 2 elektrische fietsen van QWIC

elektrische-fietsen

Maak kans op één van de beste elektrische fietsen van Nederland

De Nederlandse fabrikant QWIC produceert elektrische fietsen sinds 2006. Een enthousiast team van designers en engineers werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van innovatieve en onderscheidende elektrische fietsen. 

Inmiddels is de collectie van QWIC meermalen bekroond met de titel ‘Beste elektrische fiets’ en hebben zij goede testresultaten van PlusMagazine, ANWB en de Consumentenbond ontvangen.
Het efficiënte elektrische systeem met 8 verschillende bekrachtigingsstanden, een bereik tot 160 km en het Silent Drive systeem maken de QWIC e-bikes ideaal voor woon-werkverkeer.
Zowel de uitneembare accu als het digitale display zijn voorzien van een USB-oplaadpunt. Handig voor het bijladen van de fietsnavigatie of de smartphone.

Nieuwsgierig?
Maak dan een proefrit via één van de 350 QWIC dealers in Nederland en België. Kijk op www.qwic.nl voor een overzicht.

qwic

Mail & Win
We mogen twee elektrische fietsen verloten, en je hoeft er niet eens veel voor te doen:
vul hieronder je naam, e-mailadres en motivatie in, en dan maak je al kans op 1x Tour2 heren large met 100km bereik, en 1x D9.1 dames medium met 100km bereik.
*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden tot ruim over de duizend inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. Wij gaan níet in discussie over wie wel/niet noch het waarom.
De winnaars ontvangen hun prijs van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. 
Veel geluk! 

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *