Mail & Win: 3-in-1 elektrische vouwfiets van Crossfold

Ik ga op voorjaarsvakantie en neem mee…mijn elektrische vouwfiets

Een duurzaam alternatief voor fiets, scooter of auto: de ´e-bike´ is populairder dan ooit. ´Het nieuwe fietsen´ is ook ideaal voor vakanties. Voor korte ritjes naar de campingwinkel, en om stad en natuur te verkennen. Het Nederlandse Crossfold heeft een 3-in-1 elektrische vouwfiets met gashendel die gebruikt kan worden als gewone fiets, met trapondersteuning of als snorfiets.

Naast duurzaamheid en design, Nederlanders houden we ook van ‘praktisch’. Het handige aan de elektrische vouwfiets is dat deze met één klik in gevouwen kan worden en in de auto of caravan gezet kan worden, waardoor een fietsrekje niet meer nodig is. Ook praktisch is het opladen van de Crossfold, een initiatief van Synergybikes BV dat zich richt op duurzame mobiliteit: haal de accu eraf en hang ‘m aan het stopcontact. Lekker makkelijk, het is tenslotte wel vakantie.

Tijdelijk gebruiksrechtTijdelijk gebruiksrecht voor Synergybikes B.V. voor de periode 16-09-2010 - 16-10-2010

De Crossfold FE 16 is verkrijgbaar in zwart en wit, heeft een verkoopadviesprijs van € 1.495 en is te koop via www.crossfold.com. Maak vrijblijvend thuis of op locatie een proefrit!

Mail & Win
Vul hieronder je naam, e-mailadres en verzendgegevens in, en maak kans op de Crossfold FE 16!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.