MoreThanHip breidt assortiment hangmatten uit


Relaxzz in een Single of XXL hangmat van lichtgewicht parachutestof.

Wil je deze zomer lekker relaxen in een hangmat? MoreThanHip heeft de keuze in lichtgewicht hangmatten sterk vergroot. Naast de XXL-versie zijn de parachutestof hangmatten nu ook in een 1-persoons versie leverbaar. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met een nieuwe kleurencombinatie lichtgrijs-hemelsblauw-donkergrijs met de uitnodigende naam ‘Relaxzz’.

De lichtgewicht parachutestof hangmatten van MoreThanHip mogen zich al enkele jaren in een toenemende populariteit verheugen. De belangrijkste factoren hierbij zijn de parachutestof die niet alleen zeer licht en sterk is, maar ook goed ventileert en daardoor voor een optimaal ligcomfort zorgt. Bovendien is de hangmat na gebruik snel terug te rollen in het zakje dat aan de hangmat vast zit. Je hebt dan een compact pakketje dat gemakkelijk op te bergen en mee op vakantie te nemen is. En natuurlijk de diversiteit aan kleurencombinaties, van camouflage tot vrolijk en uitbundig.

Morethanhip hangmat

De afmetingen van de Single, de nieuwe 1-persoons hangmat, zijn 260 x 145 cm (totale lengte 290 cm inclusief ophanghaken). Dit is 65 cm smaller dan de XXL hangmat die groot genoeg is voor twee volwassenen of drie à vier kinderen.

Kleuren en prijzen
Met de nieuwe kleurencombinatie Relaxzz biedt MoreThanHip nu XXL hangmatten in acht verschillende kleurencombinaties. De Single versie is verkrijgbaar in de kleurencombinaties: Ocean, Sherwood Forest, Sunset, Happy en Relaxzz. Deze nieuwe hangmatten zijn leverbaar vanaf begin april. De verkoopprijzen zijn € 49,95 (XXL) en € 39,95 (Single). Voor € 8,95 is evens een set van 2 x 5 meter touw te bestellen voor het ophangen van de hangmat tussen, bijvoorbeeld, twee bomen.

MoreThanHip hangmat

Eerlijk geproduceerd en klimaatneutraal
De MoreThanHip hangmatten worden op eerlijke wijze gemaakt in Indonesië, in een kleinschalig atelier met zes werknemers. Deze worden naar lokale omstandigheden goed betaald en zijn door de werkgever verzekerd voor ziektekosten. Tevens zijn de hangmatten klimaatneutraal gemaakt via het Hivos Klimaatfonds. De CO2-uitstoot van de productie en het transport van de hangmatten is hiermee gecompenseerd en wordt geïnvesteerd in kleinschalige projecten voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden.

Een compleet overzicht van de MoreThanHip hangmatten is te zien op www.morethanhip.nl/hangmatten

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *