Een persoonlijke ontmoeting in Oost-Afrika?

Gorilla Oost-Afrika

Wil je alle leden van de Big Five tijdens een safari spotten? Of getuige zijn van het natuurspektakel – bekend als The Great Migration – waarbij duizenden migrerende gnoes en zebra’s, die in één van ’s werelds meest bekende natuurparken – de Masai Mara – de snel stromende Mara rivier trachten over te steken?

Heb je interesse in andere culturen, wil je genieten van prachtige landschappen of juist ontspannen aan exotische stranden? Oost-Afrika bied je het beste van dit alles! In Kenia en Tanzania vind je een grote hoeveelheid én diversiteit aan wilde dieren. De uitgestrekte vlaktes van de Serengeti en de unieke Ngorongoro krater in Tanzania, maar ook de Masai Mara in Kenia zijn wereldberoemde wildparken en absolute hoogtepunten. Ook de parken Amboseli – met kuddes olifanten tegen een fraai decor van de majestueuze berg Mount Kilimanjaro – Tsavo, met haar ‘rode’ olifanten, de mystieke nevelbossen van Mount Kenya en het fraaie Samburu zijn stuk voor stuk aanraders.

Natuurschoon, chimpansees en berggorilla’s

Oeganda en Rwanda zijn het meest bekend om hun berggorilla’s en chimpansees, die je tijdens een tracking (een voettocht door de jungle) kunt bezoeken. Een persoonlijke ontmoeting met deze bedreigde primaatsoorten laat zonder twijfel een diepe indruk achter! Observeer deze intrigerende dieren tijdens hun dagelijkse bezigheden en je herkent zonder twijfel bepaalde menselijke trekjes! Oeganda is bovendien één van de Afrikaanse landen met de meeste vogelsoorten. Meer dan 1000 soorten komen hier voor, waaronder de zeldzame shoebill stork (schoenbekooievaar); dit is een walhalla voor vogelliefhebbers!

Jambo Safari Club is telefonisch bereikbaar op 020-2012740.
Je kunt ook een email sturen naar info@jambo.nl of na telefonische afspraak een bezoek brengen aan het kantoor in Diemen.
www.jambo.nl

Ook op reis naar Oost-Afrika?

Eén van de specialiteiten van Jambo Safari Club is het aanbieden van maatwerkreizen, die geheel zijn afgestemd op je persoonlijke wensen. Het grote voordeel van een maatwerkreis is flexibiliteit; interesses zijn immers zo persoonlijk dat het bijna onmogelijk is om alle gewenste reizen te publiceren. Onze jarenlange ervaring garandeert dat je een reis gaat maken die niet alleen voldoet aan jouw wensen, maar die ook logistiek verantwoord en scherp geprijsd is.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *