Planten doen het beter met Vitaal Water

“We moeten zeggen dat het gebruik van gestructuriseerd water echt de groei beïnvloed van groenten en fruit.”

Heeft u zich wel eens afgevraagd of het de bedoeling is dat een boeket rozen binnen een week verwelkt? Wat nu als een boeket 2 tot 3 weken mooi kan blijven? Veel mensen denken dat de kwaliteit van de grond en de voeding bepalend is voor de gezondheid en levensduur van bloemen en planten. Uit onderzoek blijkt echter dat het verbeteren van de moleculaire structuur van water, ook wel vitaliseren genoemd, veel belangrijker is voor de groei en bloei van bloemen en planten!

Bloemen en planten bestaan, net zoals de mens en de aarde, voor het grootste gedeelte uit water. In alle groei- en bloei processen is water het belangrijkste element. Het is dan ook niet zo gek dat de kwaliteit van het water het meest bepalend is. Met de kwaliteit wordt hier niet de chemische samenstelling, maar de moleculaire structuur van water bedoeld. Wanneer de structuur niet optimaal is groeien bloemen en planten minder goed en wordt de gezondheid en levensduur flink beperkt.

Strawberry_greenhousewatering-a-plant-537x358

De productie van groente en fruit is hier een goed voorbeeld van. Bij de oogst van deze gewassen is er vaak verlies. Zelfs het nog steeds stijgende gebruik van pesticiden en herbiciden voorkomt dit niet. Maar wanneer er gevitaliseerd water gebruikt wordt is dit veel minderen treden er ook nog andere interessante effecten op. Zo werd er in China door de Academie voor Agronomische Wetenschap onderzocht wat de effecten van het gebruik van gestructuriseerd of “vitaal” water zijn in de land- en tuinbouw. Er werd op grond geteeld zonder het gebruik van mest of pesticiden. De verschillen in vergelijking met het gebruik van normaal water zijn:

• Alle zaden zijn uitgekomen.
• Groenten rijpen sneller en rijpen allemaal.
• De hoeveelheid nuttige micro elementen en plantaardige eiwitten wordt vergroot.
• De stengels van behandelde planten zijn langer, gelijkmatiger en sterker.
• Er was 20% minder water nodig.

Door de onnatuurlijke wijze waarop water tegenwoordig behandeld wordt raakt de moleculaire structuur verstoord en verliest het deze voor bloemen en planten zo positieve eigenschappen. Om de oorspronkelijke kracht weer terug te krijgen is het nodig ons water te re-vitaliseren. Door gebruik te maken van technologie die de bewegingen en processen van water in de natuur nabootst wordt de moleculaire structuur van water hersteld en wordt het water weer zoals de natuur het bedoeld heeft: Zuiver & Vitaal.

Voor meer informatie kijk op www.water-solutions.nl

Of neem contact met ons op via:
E: info@water-solutions.nl
T: 0172 – 576764 M: 06 – 15200514

Logo Watersolutions HR

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *